Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: «Επικερδέστατο επάγγελμα οι παπάδες – Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι και λαμόγια» [vid]

Απόστολος Γκλέτσος: «Επικερδέστατο επάγγελμα οι παπάδες – Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι και λαμόγια» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Καλύτερα Αργά

Απολαυστικός Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν πάω Ευρωβουλή γιατί δεν μιλάω καλά αγγλικά»

Στο Καλύτερα αργά ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος και όπως πάντα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής στις απαντήσεις του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την πολιτική και τις αριστερές του πεποιθήσεις καθώς είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Απόστολος Γκλέτσος (@apostolosgletsos)

Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα.

Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου.

Με ψηφίζουν γιατί δε λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν πήγα στη Στυλίδα, είπα ότι “δεν έχετε αγροτικούς δρόμους. Τα δύο νερά υπόσχομαι ότι τον πρώτο χρόνο θα τα κάνω τρία και μετά τέσσερα”. Και το έκανα.

Με τα διόδια είπα ότι με καταργούν από δήμαρχο ή θα τους γαμήσω. Τα έβαλα με μια πολυεθνική. Ήμουν τυχερός. Στάθηκε ο λαός δίπλα μου, στάθηκε όλη η Ελλάδα δίπλα μου. Διακυβεύονταν άλλα. Βοήθησε η φήμη μου γιατί ήμουν αυτός που τον ήξερε όλη η Ελλάδα που έγινε μπαρούτι. Αν γινόταν καμιά στραβή και τον σκοτώνανε σε καμιά κόντρα με την Αστυνομία θα γινόταν μύθος, οπότε είπαν “φτιάξ’του τον δρόμο και όλα καλά”.

Έχω φοβηθεί πολλές φορές για τη ζωή μου. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και προχωράω για να μην πω τι άλλο. Πολλές φορές έβλεπα ότι ξεπερνάω κάποια όρια. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο εχθρός. Δεν ήξερα ποιος δίνει διαταγές» ανέφερε.

Απόστολος Γκλέτσος: «Γεννήθηκα κακομοίρης, τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά» Ρωτήθηκε πώς γίνεται κανείς Γκλέτσος.

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη. Αυτά τα δύο σου μπαίνουν στην ψυχή και εκεί που είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι, κάνεις κουράγιο.

Γεννήθηκα κακομοίρης. Δεν ήμουν το παιδί που τσακώνεται στην αλάνα. Στην αλάνα μεγάλωσα αλλά τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά. Ποτέ δεν ήμουν νταής. Ήμουν το πιο αγαπητό παιδί της παρέας γιατί ήμουν φίλος. Κρατάς το μυστικό, είσαι δίπλα στον άλλον. Δεν ήμουν ο πρώτος που θα κάνει τσαμπουκά».

«Φουλ αριστερός και φουλ στρατόκαυλος» είπε βλέποντας τη φωτογραφία του ως στρατιώτης στους αλεξιπτωτιστές.

«Η δική μου η άποψη είναι ότι ο εχθρός του λαού είναι ο Μητσοτάκης. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και στη βάση αν χρειαστεί και εκεί θα το λύσουμε. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».

Η περιβόητη δήλωση για το ψάρι: «Ήταν πατρική, ιερή»

Για την περιβόητη δήλωση στον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και τους ομοφυλόφιλους και τον γάμο είπε:

«Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές.

Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να το πω όπως έλεγαν κάποιοι δημοσιογραφίζοντες; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς.

Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα.

Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον που είναι μελαχρινός.

Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα».

«Είμαι πολυγαμικό άτομο»

«50-50 πάει» είπε για το αν έχει φάει «χυλόπιτα» από γυναίκα.

«Μου αρέσει η μοναχικότητα. Ο ζωντανός οργανισμός πρέπει να κινείται για να μην αρρωσταίνει, για να υπάρχει μια ανανέωση. Σαφέστατα είμαι πολυγαμικό άτομο. Είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Και ποια γυναίκα δεν είναι πολυγαμική; Σαφέστατα και μου την έχουν “κάνει”. Παρατηρώ άλλους και βλέπω και τις ερωτευμένες…» ανέφερε για την ερωτική του ζωή.

«Περιπέτειες υγείας πάρα πολλές από τα 34 μου. Το μια χαρά είναι σχετικό. Ειδικά όταν έχεις προβλήματα καρδιάς που είναι το βασικό όργανο και παίρνεις 4-5 χάπια την ημέρα και πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός κάθε 6 μήνες… Εξοικειώνεσαι με τον θάνατο πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον πάνω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει, βάλε κι εσύ λίγο πλάτη!» είπε για την υγεία του.

«Καταχρησούλες έκανα, σοβαρές όχι δεν με έπαιρνε. Όχι ναρκωτικά. Κατάχρηση είναι να πιεις και να πάρεις τη μηχανή να κάνεις σούζες. Έκανα, μέσα στην Πατησίων. Είναι χειρότερο από το να πάρεις ναρκωτικά. Δεν είχε γεννηθεί η κόρη μου όταν τα έκανα αυτά» παραδέχτηκε.

«Αν είχα παράπονο θα ήμουν αχάριστος. Δεν την προκάλεσα την τύχη μου. Κάτι γίνεται κάθε φορά και την σκαπουλάρω. Ίσως ένας παρονομαστής, να είσαι καλός άνθρωπος κι ας ακουστεί εγωιστικό, να μην σκέφτεσαι το κακό κανενός και να βάζεις και πλατούλα. Μου βγαίνει. Γεννιόμαστε καλοί» ανέφερε.

Μιλώντας για την πίστη ανέφερε: «Οι παπάδες είναι ένα επικερδέστατο επάγγελμα. Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι και λαμόγια. Και η Εκκλησία πρέπει να υπάρχει, είναι ένας μπούσουλας, είναι το χειρόφρενο σε ένα αυτοκίνητο».

Μιλώντας για την 23χρονη κόρη του είπε:

«Έχουμε την καλύτερη σχέση. Νομίζω ότι εξελίσσομαι σε έναν άνθρωπο που δεν έχω κάνει τα τεράστια λάθη. Σιγά σιγά κι αυτή θα το καταλάβει. Δεν πήγαμε σε σχολή να γίνουμε γονείς και όταν έρθει στη θέση μου θα κάνει τα ίδια.

Δεν μας έχει δει να τσακωνόμαστε με τη μητέρα της γιατί δεν ήμασταν οικογένεια, στην ίδια στέγη. Από την άλλη βέβαια δεν έχει ζήσει το όλοι μαζί παρέα. Έχει δει μια καθωσπρέπει κατάσταση.

Ε δεν θα χει παράπονα η κόρη μου; Μου τα λέει. Ίσως να μην με είχε όσο θα ήθελε».

«Είπα “όχι” στην Ευρωβουλή γιατί δεν μιλάω καλά Αγγλικά»

Δεν έχω φιλοδοξία ντε και καλά αλλά θα ήθελα να είμαι μέσα στη ζωή. Τι είναι αυτό; Δεν ξέρω.

Είπα όχι στην Ευρωβουλή γιατί δεν μιλάω καλά Αγγλικά. Όταν βάζεις ακουστικά όλα καλά, στο lobbying όμως τι θα πάω να κάνω όταν δεν ξέρω Αγγλικά; Όλα διαμορφώνονται στο lobbying. Aν το μίλαγα φαρσί, θα πήγαινα.

Τόσο ξέρουν τόσο κάνουν αυτοί που ψηφίζουν τους γνωστούς. Είναι λάθος για τα κόμματα που βάζουν γνωστούς γιατί δεν γίνεται δουλειά. Είμαι υπέρ της λίστας για την Ευρωβουλή.

Ένα συγκεκριμένο υπουργειάκι θα το ήθελα. Το Εθνικής Άμυνας! Εκεί αγαπώ και με αγαπάνε πολλοί, να είσαι σίγουρη» είπε και εξήγησε ότι οι στρατιωτικοί δεν αμείβονται επαρκώς διότι τα λεφτά πάνε στις μίζες. «Δεν γίνεται να κρίνουν τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων άνθρωποι που δεν έχουν πάει καν στρατό! Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείς να κριθεί μέσα από το στράτευμα».

«Δεν έχω τα guts πια να ξανακάνω κόμμα. Το άφησα το κόμμα μου γιατί ήμουν και δήμαρχος».

Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι σύμβολο ειλικρίνειας»

Μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία, απάντησε στο πότε κατάλαβε ότι τα κατάφερε:

«Την πρώτη 5ετία – 7ετία και είχα παρουσία θεατρική μόνιμη και τηλεοπτική χωρίς να έχω χάσει ούτε ώρα, αμέσως μετά τη σχολή, λέω ότι “μάλλον αυτό είναι που θα κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου”.

Είμαι πιο πολύ της παρέας, της συμμετοχής. Δεν θα ξεχάσω τους Μπαμπάδες με ρούμι. Έβλεπα Φασουλή και Ρώπα να παίζουν και πέρναγα τόσο καλά. Έλεγα να πάω στο θέατρο να τους βλέπω να διασκεδάσω. Κάποιοι ηθοποιοί ψωνίζονται με τον ρόλο. Εγώ θέλω να είμαι σε καλές παραστάσεις, σε καλές δουλειές, καλή ώρα τώρα με τη Γη της ελιάς.

Είναι ωραίο το χειροκρότημα, κακά τα ψέματα. Είναι επιβράβευση.

Ακούω και λένε διάφοροι για πολλά λεφτά. Ποτέ δεν πήραμε πολλά λεφτά στην Ελλαδίτσα. Εκτός αν δεν τα πήρα εγώ. Σε μας η φορολογία είναι τεράστια, έφευγε το 51%» είπε.

«Με τους ίδιους έχω κάνει άλλα δυο σίριαλ. Τα αγαπώ πολύ αυτά τα παιδιά και κάνουν καλές δουλειές, ξέρουν τη δουλειά, επενδύουν. Αν δεις τι μηχανήματα έχουν. Θα συνεχίσω και του χρόνου» είπε για τη Γη της ελιάς όπου πρωταγωνιστεί, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

«Είμαι symbol ειλικρίνειας. Δεν θα γράψω βιογραφία, τα βλέπω και γελάω!» είπε για το τέλος απαντώντας στο αν είναι sex symbol.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments