Lifestyle

Η Μαρία Βοσκοπούλου έγινε ίδια η Άντζελα Γκερέκου! Δείτε την αλλαγή που έκανε

Η Μαρία Βοσκοπούλου έγινε ίδια η Άντζελα Γκερέκου! Δείτε την αλλαγή που έκανε

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ maria_voskopoulou

Μια άλλη από αυτή που γνωρίσαμε

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η κόρη του Μαρία τελείωσε με επιτυχία το πρώτο έτος της σχολής υποκριτικής. Ένα από τα πράγματα που είναι δεδομένα στη ζωή είναι πως ο χρόνος περνάει ό,τι και να γίνεται στη ζωή μας. Κάπως έτσι, πέρασαν και τρία χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Βοσκοπούλου (@maria_voskopoulou)

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, που εδώ και τρεις σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς, ενημέρωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram πως θα τελεσθεί μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την απώλεια του συζύγου της, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να παραστεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Ά νεκροταφείο Αθηνών.

Η αλλαγή που έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου και οι σπουδές στην υποκριτική

Η 23χρονη σήμερα Μαρία Βοσκοπούλου έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, αφού ασχολείται με την υποκριτική. Την είχαμε δει μάλιστα, να συμμετέχει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ίδια ωστόσο, τελείωσε επιτυχώς το πρώτο έτος στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στα μέσα αυτού του Ιούνη.

«Με γέλια, κλάματα, προσπάθεια, αγκαλιές και χαρουμενοκουρασμένες φάτσες τελείωσε το πρώτο έτος!!! Μωρέ σας αγαπώ!» είχε γράψει στην ανάρτηση της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments