Lifestyle

«Με χώρισε, με κεράτωσε!» – Το βίντεο της παίκτριας του Power of love ένα μήνα πριν

«Με χώρισε, με κεράτωσε!» – Το βίντεο της παίκτριας του Power of love ένα μήνα πριν

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/TIKTOK/snobaria

Η αποκάλυψη για την προηγούμενή της σχέση και η φωτογραφία από την περίοδο που δεν περνούσε καλά

Είναι αναμφισβήτητα και άκρως αντικειμενικά μια από τις ωραιότερες μέχρι στιγμής κοπέλες που έχουμε δει στο σπίτι της αγάπης. Η Σωτηρία Δεμίρογλου, που δεν ήταν εντελώς άγνωστη στο κοινό αφού διατηρεί έναν αρκετά μεγάλο λογαριασμό στο Tik Tok, μπήκε στο Power of love για να βρει τον έρωτα της ζωής της αφού όπως φαίνεται,πριν από λίγους μήνες χώρισε από μια αρκετά μεγάλη σχέση που είχε (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της).

Η Σωτηρία έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως δεν πιστεύει στον έρωτα, πως φοβάται να ερωτευτεί και αν αφεθεί γιατί την έχει πατήσει στο παρελθόν, χωρίς να πει κάτι πιο συγκεκριμένο. Αν κάνει, όμως, μια βόλτα κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θα καταλάβει από τις αναρτήσεις της λίγους μήνες πριν πως η Σωτηρία είναι πολύ πληγωμένη από τις σχέσεις της στο παρελθόν.

@snobaria #snobaria #fyp ♬ Another Love –

Η ανάρτηση της παίκτριας του Power of love, Σωτηρίας

«Με χώρισε», «Με κεράτωσε», «Με εκμεταλλεύτηκε», «Μου έλεγε ψέματα», έχει γράψει πάνω σε μια φωτογραφία της που δείχνει να κλαίει στο αμάξι η Σωτήρια ενώ λίγο μετά το πλάνο αλλάζει και την δείχνει πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

Με μια κατάθεση ψυχής, λοιπόν, η παίκτρια του Power of Love σχεδόν ένα μήνα πριν θέλησε να περάσει ένα πολύ ωραίο μήνυμα στα κορίτσια που την ακολουθούν αφού το συγκεκριμένο βίντεο το συνόδευε και το παρακάτω κείμενο:

«Με τη σειρά μου και εγώ να πω ότι όλοι περνάμε κάποια στιγμή από αυτή τη φάση της ζωής μας. Εγώ αυτό που θέλω να δώσω σαν συμβουλή είναι να προσέχουμε τους εαυτούς μας και να μην τους χάνουμε και να βγαίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτό όλα είναι περαστικά, ξέρω πονάνε αλλά θα περάσουν❤️ Να κοιτάξετε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους και να μη χάσετε ποτέ τον εαυτό σας για κανέναν»

@snobaria Με τη σειρά μου και εγώ να πω ότι όλοι περνάμε κάποια στιγμή από αυτή τη φάση της ζωής μας. Εγώ αυτό που θέλω να δώσω σαν συμβουλή είναι να προσέχουμε τους εαυτούς μας και να μην τους χάνουμε και να βγαίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτό όλα είναι περαστικά, ξέρω πονάνε αλλά θα περάσουν❤️ Να κοιτάξετε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους και να μη χάσετε ποτέ τον εαυτό σας για κανέναν ❤️ #s#snobaria#f#fy ♬ original sound – Ogulcan

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments