Πολιτική

Ανδρουλάκης – Δούκας: Στο σημείο μηδέν οι σχέσεις των δύο υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης – Δούκας: Στο σημείο μηδέν οι σχέσεις των δύο υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [369795] ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ECONOMIST (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Το κάλεσμα του Χρηστίδη και οι αποστάσεις «ασφαλείας» των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η γνωστή γαλλική ταινία «Δύο ξένοι στην ίδια πόλη» δείχνει την προσπάθεια ενός πρώην αστυνομικού, του Καζνέβ, να κάνει πλέον μαθήματα στους τρόφιμους πώς να ζήσουν έξω από τη φυλακή και το πώς ο ίδιος έγινε εγγυητής σε έναν φυλακισμένο, τον Τζίνο, για να ζήσει ελεύθερος, προσφέροντάς του τη φιλία του. Τελικά, ο Τζίνο θα δικαστεί για μια δολοφονία και θα του επιβληθεί η θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στη Γαλλία, με τον Καζνέβ να είναι παρών τη στιγμή της εκτέλεσής του.

Χθες το βράδυ, είχε κάλεσμα ο Παύλος Χρηστίδης για ένα ποτό λόγω της ονομαστικής του εορτής. Υπήρχε αρκετός κόσμος, στελέχη, βουλευτές (Παραστατίδης, Δουδωνής, Μάντζος, Μουλκιώτης, Νικολαϊδης). Θετική εντύπωση έκανε ότι ήταν εκεί τρεις από τους υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας.

Οι δύο τελευταίοι δεν χαιρετήθηκαν και θα έλεγα ότι δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, προσπαθώντας να κρατήσουν όσο το δυνατόν αποστάσεις «ασφαλείας». Θύμισαν την ταινία που αναφέρθηκε παραπάνω αν και έχει πολύ δρόμο μέχρι τον Οκτώβριο, για να δούμε ποιος πολιτικά θα έχει το τέλος του Τζίνο και ποιος του Καζνέβ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments