Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Το δημοψήφισμα του 2015 ήταν κορυφαία πράξη Δημοκρατίας

Κωνσταντοπούλου: Το δημοψήφισμα του 2015 ήταν κορυφαία πράξη Δημοκρατίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κωνσταντοπούλου: Το δημοψήφισμα του 2015 ήταν κορυφαία πράξη Δημοκρατίας

«Το «Όχι» του 62% του ελληνικού λαού θα το υπερασπιστούμε μέχρι να δικαιωθεί,» δήλωσε στη Βουλή

H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε παρέμβασή της στη Βουλή, δήλωσε «Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ήταν μια κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας, και όχι «τραγελαφικό» όπως το αποκάλεσε ο κ. Μητσοτάκης»

Μιλώντας στην ολομέλεια, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον «Οργανισμό Ακαδημίας Αθηνών», η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι το «Όχι» του 62% του ελληνικού λαού θα το υπερασπιστούμε μέχρι να δικαιωθεί, απέναντι σε όσους προσβάλουν τους πολίτες, όπως τότε ο κ. Τσίπρας, που «παραβίασε και αγνόησε και καταπάτησε την εντολή των πολιτών».

Τόνισε μάλιστα, ότι το 62% δεν ήταν ακραίοι λαϊκιστές, όπως σήμερα τους κατηγορούν, αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν για να μην επιβληθούν στη χώρα οι πολιτικές που την κατέστρεψαν, αυτοί που πάλεψαν κατά της ιδιωτικοποίησης δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως τα τρένα, αυτοί που διαδήλωσαν και έφαγαν χημικά και ξύλο γιατί ζητούσαν παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, κοινωνικά δικαιώματα, σεβασμό στην αξιοπρέπεια, αυτοί που πιστεύουμε ότι οι λαοί είναι εκείνοι που καθορίζουν τη μοίρα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments