Πολιτική

Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Πολάκη: Ανοχή τέλος! [pic]

Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Πολάκη: Ανοχή τέλος! [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έρχεται και η Αγωγή

Μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη κατέθεσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο», τονίζει, σε ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας, ο οποίος προσθέτει πως ακολουθεί και η αγωγή κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υπογραμμίζει ο Ά. Γεωργιάδης, ο Πολάκης «θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες. Ελπίζω να μη ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση», συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας.

Προαναγγελία Άδωνι για προσφυγή στη δικαιοσύνη

Με την κατάθεση της μήνυσης αυτής ο Άδωνις αποδεικνύεται συνεπής και ότι τηρεί το λόγο του, αφού, πριν από λίγες ημέρες, είχε προαναγγήλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Πιο ειδικά, ο υπουργός Υγείας είχε δηλώσει πως θα κατέθετε στις αρχές αυτής της εβδομάδας μήνυση κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συκοφαντικά τον κατηγορούσε ότι έλαβε 2 εκατομμύρια ευρώ από τη Novartis.

Είναι γνωστό ότι η εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη έψαξε εξονυχιστικά και επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια τον νυν υπουργό Υγείας και τις δραστηριότητές του και δεν βρήκε ούτε ένα ευρώ σε βάρος του Άδωνι.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τονίσει πως, πλέον,  θεωρεί χάσιμο χρόνου και περιττή πολυτέλεια να ασχολείται με τις ύβρεις και τις συκοφαντικές αναρτήσεις και αναφορές του Πολάκη για το πρόσωπό του. Δεν πρόκειται να δεχθεί καμιά προσβολή για το ηθικό του υπόβαθρο και δεν είναι διατεθειμένος να ασχολείται καθημερινά με τα παραληρήματα Πολάκη εις βάρος του.

Με τη μήνυση αυτή, η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη και ο Πολάκης είναι υποχρεωμένος να αποδείξει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του. Σε άλλη περίπτωση, τα «έλα μαφιόζε» και «λαδέμπορα», που εκτοξεύει ο Πολάκης, θα είναι απαγορευμένες λέξεις στο στόμα του βουλευτή Χανίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments