Αθλητισμός

ΑΕΚ: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Ορμπελίν Πινέδα

ΑΕΚ: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Ορμπελίν Πινέδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας TUDN, ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μοντερέι

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας TUDN, ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μοντερέι

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας TUDN, ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μοντερέι και τη Δευτέρα (15/07) θα συζητήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για την αποχώρησή του. Ουσιαστικά, το δημοσίευμα στέκεται στο ότι απομένει, πλέον, μόνο η ΑΕΚ για να τελειώσει η μεταγραφή του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται συγκεκριμένα ότι ο Μεξικανός αναμένεται τη Δευτέρα (15/7) στα Σπάτα, ώστε να επικοινωνήσει στον προπονητή του και τη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει, καθώς έχει στα χέρια του μία, πρόταση που δεν μπορεί να απορρίψει, ενώ φαίνεται πως επιθυμεί, παράλληλα, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Στο οικονομικό σκέλος, πάντως, το ρεπορτάζ του TUDN αναφέρει ότι η Μοντερέι δεν προτίθεται να δώσει πάνω από 8 εκατ. δολάρια (δηλαδή περίπου 7,3 εκατ. ευρώ) ενώ οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι υπερδιπλάσιες, σχεδόν 20 εκατ. δολάρια.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει καταρχήν συμφωνία με τη Rayados de Monterrey στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Liga MX σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Σύμφωνα με πληροφορίες του Ντιέγκο Μεντίνα από το TUDN, ο Μεξικανός παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα όσον αφορά τον μισθό και τα χρόνια του συμβολαίου, εν αναμονή της ΑΕΚ να αποδεχθεί την πρόταση από το Μεξικό.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ στην Ελλάδα όπου περιγράφουν τον εκπρόσωπο του Ορμπελίν Πινέδα ως εκβιαστή, πιστεύοντας ότι θέλει αύξηση μισθού για τον Ορμπελίν ή κάποια προσωπική προμήθεια. Το TUDN κατάφερε να ανακαλύψει ότι ο ίδιος ο Ορμπελίν Πινέδα έχει ήδη μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα για να διευκολύνει την έξοδό του, καταγράφοντας την προσφορά της Μοντερέι ως κάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει.

Οι πληροφορίες που έχει το TUDN είναι ότι η Rayados de Monterrey είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην ΑΕΚ 8 εκατ. δολάρια και όχι περισσότερα, αν και η ελληνική ομάδα στις αξιώσεις της δεν περιμένει λιγότερα από 20 εκατ. δολάρια. Ο Ορμπελίν πρέπει να παρουσιαστεί αυτήν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, στην προετοιμασία της ομάδας, όπου αναμένεται να συνομιλήσει με τον Αλμέιδα και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει την έξοδό του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας όλα θα μπορούσαν να γίνουν πράξη και η μεταγραφή του Ορμπελίν να κλείσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η μεξικανική TUDN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments