Ελλάδα

Ψυχικό: Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 44χρονος που κατηγορείται για την εκτέλεση του τοπογράφου

Ψυχικό: Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 44χρονος που κατηγορείται για την εκτέλεση του τοπογράφου

Πηγή Φωτογραφίας: [370725] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε έρευνα για τη "μαφία της Μυκόνου"

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε στις 10 το πρωί της Πέμπτης 11/07 ο 44χρονος που κατηγορείται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό.

Ο 44χρονος, ο οποίος έως τώρα κρατούσε το στόμα του κλειστό, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση του εγκλήματος στο Ψυχικό, πρόκειται να απολογηθεί για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό, η οποία προκάλεσε μάλιστα την παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου».

Ποιο το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του τοπογράφου

Πάντως, τόσο τα κινητά τηλέφωνα του θύματος όσο και του 44χρονου, τα οποία και βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμά πως το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου στοίχισε ακόμα και 100.000 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ήταν η διαμάχη που είχε με επιχειρηματία για εκτάσεις-«φιλέτα» σε περιοχές της Μυκόνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments