Lifestyle

Ερωτευμένος ξανά ο Τζώνη Καλημέρης – Αυτή η καλλονή παρουσιάστρια είναι η νέα του σύντροφος

Ερωτευμένος ξανά ο Τζώνη Καλημέρης – Αυτή η καλλονή παρουσιάστρια είναι η νέα του σύντροφος

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Έγινε γνωστό 2 χρόνια μετά τον χωρισμό του

Σε σχέση εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται ο Τζώνη Καλημέρης. Ο ισχυρός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ερωτευμένος με την γοητευτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελπίδα Ιακωβίδου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Summer’s Cool και του Κωνσταντίνου Αρτσίτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ψυχολόγος Μύρια Μαραγκού (@myria_marangou)

Η μελαχρινή Κύπρια παρουσιάστρια κάνει την εκπομπή «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ. «Είναι ερωτευμένοι. Αγαπιούνται. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Δεν την έχω γνωρίσει από κοντά» είπε η κουμπάρα του Τζώνη Καλημέρη, Μαριάντα Πιερίδη.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία σχέση του Τζώνη Καλημέρη που είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν εκείνη με την Χριστίνα Κοντοβά. Ο χωρισμός τους είχε γίνει γνωστός τον Δεκέμβριο του 2022.

«Ο Τζώνη είναι κουμπάρος μου. Την ευχή μου θα την δώσω το Σάββατο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θέλω να πω ότι είναι ερωτευμένοι. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά και ένα εξαιρετικό κορίτσι. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει από κοντά. Την Δευτέρα θα έχω λεπτομέρειες…», δήλωσε με την σειρά της η Μαριάντα Πιερίδη, της οποίας είναι πολύ καλός φίλος και είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments