Lifestyle

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Όλη η αλήθεια μετά τις τρυφερές στιγμές τους χέρι χέρι στη Μύκονο

Και ενώ το ειδύλλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα δεν έχει ξεχαστεί ακόμα, υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν τον επιχειρηματία να είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό έλεγαν πως μπορεί να υπάρχει επανασύνδεση με τον Στάθη Σχίζα Φως, λοιπόν, και απαντήσεις σε όλο αυτό θέλησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας μέσα από ρεπορτάζ του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summe’s Cool. Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τους δύο και αποκάλυψε τι του απάντησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση Τσαγκρίδη – Παναγιώταρου

«Ακούγεται πολύ και γράφεται το τελευταίο διάστημα ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός επιχειρηματίας, είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διότι, λέει, τους είδαν χέρι χέρι να προχωράνε στα σοκάκια της Μυκόνου. Και κάποιοι είπαν ότι ταίριαζαν και πάρα πολύ και ότι ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Και φυσικά αυτό έχει ανάψει φωτιά στο διαδίκτυο και σε πολλά σάιτ. Αλλά εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις σε όλο αυτό. Εγώ επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία το διαψεύδει κατηγορηματικά, διότι λέει “δεν ισχύει, ήμασταν απλά σε μια κοινή παρέα και ότι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα”», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τότε τον λόγο πήρε ο Ισίδωρος Φίκαρης, ο οποίος επισήμανε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ είμαι φίλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπα να του στείλω ένα μήνυμα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο Φίλιππος έχει σπίτι στο νησί και γενικά είναι συνέχεια εκεί. Και του λέω “τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα στη Μύκονο διότι έτσι λένε τα σάιτ;”. Το έριξα στα σάιτ. Μου απάντησε, με γελάκια, μια μπλε καρδούλα και ένα άλλο φατσουλάκι το οποίο ντρέπεται και μου λέει “χαχαχα, επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες, λείπω στο εξωτερικό για business meetings εδώ και πολύ καιρό”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments