Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Παρεμβαίνει πάλι στη δίκη Πουλή [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Παρεμβαίνει πάλι στη δίκη Πουλή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Παρεμβαίνει πάλι στη δίκη Πουλή [vid]

Σιγά μην τον φοβηθώ

Νέα προσπάθεια παράνομης παρέμβασης του Παύλου Πολάκη στη δίκη σχετικά με τον Σταμάτη Πουλή στηλιτεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζει, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, πως ο Πολάκης ως εν ενεργεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο  Πουλής είναι ένοχος, ασκώντας παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις».

Μάλιστα, ο Πολάκης είχε προσέλθει στο δικαστήριο, ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την δικαιοσύνη ως «πιασμένη», για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελεύθερα, όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Τώρα, υπογραμμίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πολάκης «παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση!».

Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μη φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;), καταλήγει, στην ανάρτησή του ο Ά. Γεωργιάδης.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται η χρόνια εμμονή του Παύλου Πολάκη εναντίον του κ. Σταμάτη Πουλή, ο οποίος βρίσκει δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, έχει αποδειχθεί άνθρακας ο δήθεν «θησαυρός» με τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγειας, Παύλου Πολάκη σε βάρος του πρώην Προέδρου των Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή για δήθεν υπεξαίρεση ποσού 243.000 ευρώ και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Οι κατηγορίες αφορούσαν δαπάνες για την λειτουργία Δομής του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία ήταν διοικητικά υπεύθυνος και ετέθησαν στο Αρχείο έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος. Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση ο Σταμάτης Πουλής είχε δεχθεί ανηλεή πόλεμο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος υπήρξε και ο θλιβερός «αρχιτέκτονας» του κατηγορητηρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments