Πολιτική

Άγρια κόντρα Σπίρτζη – Μωραΐτη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Πες ευθέως το όνομά μου για να προχωρήσω σε αγωγή

Άγρια κόντρα Σπίρτζη – Μωραΐτη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Πες ευθέως το όνομά μου για να προχωρήσω σε αγωγή

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinisii Αρχείου-twitter Nikos Moraitis//Άγρια κόντρα Σπίρτζη – Μωραΐτη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Πες ευθέως το όνομά μου για να προχωρήσω σε αγωγή

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χρήστο Σπίρτζη και τον γνωστό στιχουργό, Νίκο Μωραΐτη

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χρήστο Σπίρτζη και τον γνωστό στιχουργό, Νίκο Μωραΐτη ο οποίος σχολιάζει στα social media τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο στιχουργός θεώρησε πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN τον «φωτογράφισε» ως ένα από τα τρολ της Κουμουνδούρου, με τον ίδιο να απαντά σε έντονους τόνους στον Χρήστο Σπίρτζη με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

«Εμένα εννοεί ”ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης. «Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ”περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή», συμπλήρωσε.

«Αύριο πρέπει να τον φάει»

Λίγο αργότερα ο Χρήστος Σπίρτζης έδωσε συνέχεια στην κόντρα και απάντησε με ανάρτησή του στο Χ αναφέροντας ότι στο tweet του κ. Μωραΐτη με την προαναφερθείσα απάντηση, υπήρχε και βίντεο με την επίμαχη δική του δήλωση στην τηλεόραση το πρωί, στο οποίο ωστόσο εμφανιζόταν ένα μήνυμα που δέχθηκε (πιθανότατα) ο στιχουργός από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Μπάμπη Παπαδάκη και έγραφε «αύριο πρέπει να τον φάει».

Εντωμεταξύ το βίντεο αυτό το είχε κατεβάσει ο Νίκος Μωραϊτης και στο Twitter υπήρχε μόνο το κείμενο του στιχουργού για τη δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη.

Στην ανάρτησή του ο Χρήστος Σπίρτζης γράφει:

«Αύριο πρέπει να τον φάει». Ελπίζω να το δει ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας. Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά.

Ο κ. Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου και με όποιον διαφωνεί με τον Σ. Κασσελάκη, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, Δντη Γραφείου Τύπου του Προέδρου. Εθελοντικά φαντάζομαι. Ο νέος «ΣΥΡΙΖΑ» οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ.Μωραΐτη.

Η νέα απάντηση Μωραΐτη

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε εκ νέου στο Χρήστο Σπίρτζη γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: «Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments