Πολιτική

Γερουλάνος: Εγγυώμαι συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα [vid]

Γερουλάνος: Εγγυώμαι συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Γερουλάνος: Εγγυώμαι συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα [vid]

Για την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και την ατζέντα του όσον αφορά την αντιμετώπιση των ανισοτήτων σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία, μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος

Για την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και την ατζέντα του όσον αφορά την αντιμετώπιση των ανισοτήτων σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία, μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «Οι μεγάλες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία μπορούν να διορθωθούν μόνο με ένα διαφορετικό διοικητικό μοντέλο».

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι, «Βάζουμε μια ατζέντα στο τραπέζι. Οι μεγάλες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία μπορούν να διορθωθούν μόνο με ένα διαφορετικό διοικητικό μοντέλο, που θα οδηγήσει σε ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο. Αυτήν την πρόταση την έχω καταθέσει. Είναι η πρόταση που λέγεται «Αναγέννηση» και είναι η βασική πλατφόρμα, πάνω στην οποία πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα στην επόμενη τριετία, πενταετία, δεκαετία. Το δεύτερο, είναι ότι έχω την εμπειρία στο να «ανοίγω» το κόμμα σε δυνάμεις οι οποίες μπορούν να το βοηθήσουν. Υπάρχουν πάρα πολλές προοδευτικές δυνάμεις εκεί έξω. Που μια τέτοια ατζέντα, μπορούν να την υλοποιήσουν».

Και συμπλήρωσε:«Το σημαντικότερο είναι να μπορούμε να φεύγουμε από αυτήν τη συζήτηση, να πηγαίνουμε πίσω στα θέματα της Ακρίβειας, της εξωτερικής πολιτικής, που αυτήν τη στιγμή είναι σε δύσκολη φάση, τα θέματα τα οποία αφορούν την υγεία και την παιδεία, που έχουν βγει εντελώς από την ατζέντα πια και όχι να μένουμε προσκολλημένοι σε εσωτερικές διαδικασίες των κομμάτων, είτε της Κεντροαριστεράς γενικότερα, τα οποία μπερδεύουν τον κόσμο».

Ενώ, ερωτώμενος για το αν το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να συζητήσει με άλλα κόμματα, ο κος Γερουλάνος απάντησε: «Ένα δυναμικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει ατζέντα και είναι ανοιχτό στην κοινωνία, θα τραβήξει δυνάμεις που αυτήν τη στιγμή είναι αδρανείς. Εάν το κάνει αυτό, μετά μπορούμε να συζητήσουμε με όποιον θέλει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments