Πολιτική

Μάντζος: Νεφελώδης και επιζήμια η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Μάντζος: Νεφελώδης και επιζήμια η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μάντζος: Νεφελώδης και επιζήμια η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «νεφελώδη και επιζήμια εξωτερική πολιτική»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΔημήτρης Μάντζος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «νεφελώδη και επιζήμια εξωτερική πολιτική», ενώ υποστήριξε ότι «όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στις ΗΠΑ για την αμυντική πολιτική της χώρας, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει δηλώσει δημόσια, ο Υπουργός ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας».

Ασυνεπής η κυβέρνηση στην εξωτερική πολιτική

Απαντώντας στον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, που κατηγόρησε την Αντιπολίτευση ότι λασπολογεί, χυδαιολογεί και διαστρεβλώνει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο κ. Μάντζος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορείτε να αποδημήσετε το ΠΑΣΟΚ που στήριξε εξαρχής την ανάγκη στήριξης της Ουκρανίας και στηρίζει την αύξηση αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας. Ούτε μπορείτε όμως να υποτιμήσετε τη νοημοσύνη μας. Είναι νεφελώδης και επιζήμια για τη χώρα η εξωτερική πολιτική που ασκείται Όλα αυτά που είπε ο πρωθυπουργός έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε δημόσια ο κ. Δένδιας, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν αδυνατίζει η αποτρεπτική ισχύς των ενόπλων δυνάμεων, ενώ είναι και σε πλήρη αντίθεση με όσα ακούσαμε από όλη την κυβέρνηση.

Για πολλοστή φορά η ΝΔ φαντάζει ασυνεπής στο ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής. Τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα. Τα επαναλαμβάνω. Ποιες είναι οι δεσμεύσεις της χώρας μας και τι επίδραση έχουν στην ελληνική άμυνα;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments