Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζεται η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζεται η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ/ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στην τελική ευθεία προς την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων για την ηγεσία κινείται το ΠΑΣΟΚ.

Στην τελική ευθεία προς την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων για την ηγεσία κινείται το ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν έχουν ακόμη «κλειδώσει» οι κρίσιμοι «σταθμοί» μέχρι τις εσωκομματικές κάλπες του Οκτωβρίου.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει πάντως προγραμματιστεί να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες- εκεί, ξεφυλλίζοντας το καταστατικό, πρόεδρος και μέλη, θα ανάψουν το «πράσινο φως» για τη συγκρότηση του «οδικού χάρτη». Όσοι δηλώνουν «παρόντες» και «παρούσες» θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν τις «εγγυήσεις» τους- δηλαδή τον αναγκαίο αριθμό υπογραφών από τους υποστηρικτές τους και να συμφωνήσουν για τα βήματα της πολιτικής μάχης.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει «μετρήσει» κάθε επόμενο βήμα. Επιστρέφοντας από τον τόπο της, την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, θα εξετάσει τις τελευταίες «λεπτομέρειες», ώστε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της να παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο με τις πολιτικές προτεραιότητες. Οι υποστηρικτές της κάνουν λόγο για μια «πρωθυπουργίσιμη» υποψηφιότητα που θα αλλάξει τα δεδομένα στο «κάδρο» των υποψήφιων αρχηγών και που θα κινητοποιήσει δυνάμεις γύρω από το νέο εγχείρημα του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιοι άνθρωποι προβλέπουν ότι θα δώσει τη μάχη του δεύτερου γύρου, έχοντας πείσει ότι διαθέτει στιβαρό σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πλάνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments