Πολιτική

Σπίρτζης για τα τρολ: Είναι 10 άνθρωποι,ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι

Σπίρτζης για τα τρολ: Είναι 10 άνθρωποι,ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Χρήστος Σπίρτζης σήμερα εξαπέλυσε επίθεση σε όσους στηρίζουν μέσω διαδικτύου τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ κάνουν αρνητική κρητική σε όσους διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις.

«Ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Χρήστος Σπίρτζης σήμερα εξαπέλυσε επίθεση σε όσους στηρίζουν μέσω διαδικτύου τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ κάνουν αρνητική κρητική σε όσους διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις.

«Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σπίρτζης, συμπληρώνοντας ότι: «υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη Νέα Δημοκρατία με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος;».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του Open αν θεωρεί ότι κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη στα social media απάντησε: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν τα λέει αυτά για το γεγονός ότι τον «καταχεριάζουν» κάθε φορά που λέει κάτι για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Εντάξει είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments