Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «πυρά» από τους διαφωνούντες για το «μαύρο χρήμα» [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «πυρά» από τους διαφωνούντες για το «μαύρο χρήμα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370729] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χωρίς να παρθούν αποφάσεις για την «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς να παρθούν αποφάσεις για την «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, ωστόσο, θα συνεχίσει τις εργασίες της την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οκτώ μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, οι Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Ελένη Συμεωνίδου και Αλέκος Φλαμπουράρης, έχοντας ανά χείρας σχετικό κείμενο στο οποίο καταγράφεται η ανάλυση για τις γαλλικές εκλογές και την κατάσταση στην Ελλάδα, η διαφωνία επί των ιδεών Κασσελάκη για τις οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα αλλά κυρίως για τις διαρροές και τις υπόνοιες περί «μαύρου χρήματος» επί ηγεσίας Τσίπρα, ζήτησαν να υπάρξει καθαρή τοποθέτηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο διαφανές κόμμα.

Η πλειοψηφία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρέπεμψε τη συζήτηση επί αυτών των θεμάτων στην επόμενη συνεδρίαση της ΠΓ την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε και ενημερώθηκε διεξοδικά από την Οικονομική Επιτροπή που έχει συσταθεί και από μέλη της διοίκησης των κομματικών μέσων ενημέρωσης για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και των μέσων.

Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την συνεδρίαση της την επόμενη εβδομάδα.

Στην σημερινή συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν πέντε ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, για τα θέματα της στέγης, των τραπεζών και ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας.

Μετά τις 17:00 ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments