Αθλητισμός

Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στον Πινέδα

Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στον Πινέδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο ακόμα μεταγραφές, τους Περέιρα, Κοϊτά, αλλά έχει ανοικτό ένα μεγακλύτερο θέμα, αυτό με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα - δυσαρέσκειας στον Ορμπελίν Πινέδα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Μοντερέι όπου δεν έχει πει το παραμικρό δημόσια για να βάλει τέλος σε όλο αυτό

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο ακόμα μεταγραφές, τους ΠερέιραΚοϊτά, αλλά έχει ανοικτό ένα μεγακλύτερο θέμα, αυτό με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Όσο και αν λένε στην ΑΕΚ, προς τα έξω, πως δεν ανησυχούν για τον Πινέδα, το θέμα με την Μοντερέι είναι υπαρκτό και οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά!

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι η Ένωση σε… αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Ορμπελίν Πινέδα. Η Μοντερέι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μεξικανό μέσο και έχει τοποθετηθεί δημόσια γι’ αυτό.

Σίγουρα δεν είναι κάτι παράλογο, στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για παίκτες της ΑΕΚ. Η Μοντερέι ήταν ξεκάθαρη για τον Ορμπελίν Πινέδα και θα συνεχίσει να πιέζει.

Το θέμα έχει να κάνει με τη στάση του 28χρονου άσου καθώς δεν έχει πει δημόσια το παραμικρό. Δεν έχει βγει να δώσει ένα στίγμα, που έχει να κάνει με την Ένωση.

H AEK εξέφρασε την δυσαρέσκεια της στον Πινέδα

Άνθρωποι της ΑΕΚ επικοινώνησαν με τον Πινέδα και του εξέφρασαν τα παράπονα τους για όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο διεθνής μέσος στις εξηγήσεις που έδωσε δεν ικανοποίησε απόλυτα.

Ο Μεξικανός άσος πέρσι αποκτήθηκε από την Θέλτα με ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Κι έγινε η πλέον ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι κάτι πήγε να αλλάξει στη σχέση του Πινέδα με το κλαμπ.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να πάρει μερικές μέρες παραπάνω άδειας ο διεθνής άσος για να ηρεμήσει κι εκείνος και να γυρίσει με όρεξη στην Αθήνα και να ξεκινήσει προετοιμασία. Αναμένεται να έχει και ιδιαίτερη κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν απέχει και πολύ από το όλο κλίμα που επικράτησε στην ομάδα σχετικά με τον Πινέδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments