Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η νέα πρόταση που ήρθε για τον Κοτάρσκι!

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η νέα πρόταση που ήρθε για τον Κοτάρσκι!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Νέα πρόταση από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που πλησιάζει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ αποκαλύπτουν από την Ιταλία.

Νέα πρόταση από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι

Νέα πρόταση από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που πλησιάζει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ αποκαλύπτουν από την Ιταλία.

Η Τζένοα έκανε νέα πρόταση για τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Ντομινίκ Κοτάρσκι, με την ιταλική εξειδικευμένη ιστοσελίδα tuttomercatoweb, να σημειώνει ότι «η διαφορά μικραίνει και ο ΠΑΟΚ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του».

Όπως αναφέρεται οι πρώτες προσεγγίσεις ήταν μακριά από τα 8 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούσε ο ΠΑΟΚ και «θα χρειαστεί μια οικονομική υπέρβαση από την Τζένοα για να μπορέσει τελικά να τον αγοράσει.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «ο Κοτάρσκι έχει αρκετούς μνηστήρες, τις τελευταίες εβδομάδες είχε συνδεθεί επίσης με την Ίντερ -που στη συνέχεια πήρε τον Μαρτίνες, – και την Πάρμα, που πήρε τον Σιόν Σουζούκι από την Σιντ Τρούιντεν».

Επίσης αναφέρεται ότι «τους τελευταίους μήνες ο Χοσέ Μπότο, πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε συμβουλέψει τους Ιταλούς: «Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες, αλλά οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους παίκτες. Υπάρχουν 2 Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στη Serie A ή σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα και είναι ο κεντρικός αμυντικός Κουλιεράκης, που είναι παίκτης του 2003 και ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός μέσος και εξτρέμ επίσης από το 2003.

Μετά υπάρχουν ξένοι: Σκέφτομαι τον τερματοφύλακα του 2000 Κοτάρσκι, τον μέσο του 2000, δανεικό από την Μπενφίκα, ή τον μέσο του 1999, Φιλίπε Σοάρες, που βρίσκεται στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων. Υπάρχουν και άλλοι καλοί νέοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments