Ελλάδα

Η μοιραία βουτιά του 20χρονου Μπέντζαμιν στην Κεφαλονιά, από το καταμαράν [vid]

Η μοιραία βουτιά του 20χρονου Μπέντζαμιν στην Κεφαλονιά, από το καταμαράν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η μοιραία βουτιά του 20χρονου Μπέντζαμιν στην Κεφαλονιά, από το καταμαράν [vid]

Τραγωδία στην Κεφαλονιά

Τραγωδία στην Κεφαλονιά, καθώς σήμερα ανασύρθηκε νεκρός από τον βυθό στον όρμο της Σάμης ο 20χρονος από τη Νότια Αφρική.

Ο 20χρονος ήταν μέλος του πληρώματος ιδιωτικού γιοτ, ενός καταμαράν, και χθες το απόγευμα, καθώς το σκάφος είχε ξεκινήσει σιγά σιγά τη διαδικασία προσέγγισης στον κόλπο της Σάμης, ο 20χρονος αποφάσισε να κάνει μια βουτιά.

Βούτηξε από το καταμαράν, ωστόσο δεν ξαναβγήκε ποτέ. Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν υπήρχε κανένα ίχνος του νεαρού Νοτιοαφρικανού, ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες από το Λιμενικό και ιδιωτικά σκάφη, αλλά και από δύτες. Οι έρευνες μέχρι χθες το βράδυ ήταν άκαρπες και η αναζήτηση του 20χρονου συνεχίστηκε σήμερα το πρωί, όταν και σηκώθηκε ελικόπτερο προκειμένου να ανευρεθεί έστω κάποιο ίχνος του νεαρού.

Τελικά, τον 20χρονο εντόπισε στον βυθό νεαρός δύτης του νησιού, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές και προχώρησαν στην ανάσυρσή του.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο inkefalonia, η σορός του εντοπίστηκε  στον κόλπο του Πάλιουρα (βρίσκεται στον δρόμο προς Αντίσαμο) εντός του κόλπου της Σάμης, σε βάθος 35 μέτρων. Ο 20χρονος φορούσε μάσκα και βατραχοπέδιλα.

Περισσότερες απαντήσεις για το πώς ο 20χρονος βρήκε τον θάνατο θα δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση. Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να χτύπησε σε βράχο όπως έκανε τη βουτιά από το καταμαράν.

Τραγωδία στην Κεφαλονιά -Η ανάρτηση της μητέρας του 20χρονου

«Γεια σας, ο γιος μου εξαφανίστηκε σήμερα βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνες. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθήσουν, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να τον βρούμε. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπέντζαμιν», είχε γράψει η μητέρα του 20χρονου αγνοούμενου σε ομάδα Νοτιοαφρικανών στο Facebook, με την ανάρτησή της αυτή να αναπαράγεται και από άλλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments