Ελλάδα

Ο αμίλητος «ωραίος Γιώργος» και οι κατακτήσεις του στη φυλακή – Σκληρή στάση από τον φερόμενο ως δολοφόνο

Ο αμίλητος «ωραίος Γιώργος» και οι κατακτήσεις του στη φυλακή – Σκληρή στάση από τον φερόμενο ως δολοφόνο

Πηγή Φωτογραφίας: ] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μπαράζ ερευνών για αυτόν που ζήτησε την εκτέλεση του τοπογράφου

Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές τη Μύκονο ψάχνοντας στοιχεία που θα τους δείξουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο «ωραίος Γιώργος» που έχει συλληφθεί κατηγορούμενος ότι πάτησε τη σκανδάλη οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ παραμένει αμίλητος και κυνικός.

Ο 44χρονος την Πέμπτη 11/7 οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε κλοιό πάνοπλων αστυνομικών, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του ενώπιον της δικαιοσύνης.Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αν και ο ίδιος δεν παραδέχτηκε το παραμικρό.

Κατά την απολογία του επέμεινε πως δεν έχει καμία εμπλοκή με την δολοφονία του τοπογράφου, ενώ σχετικά με την πυρίτιδα που βρέθηκε στη ζώνη του ανέφερε πως προέρχεται από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο.

Επεσήμανε επίσης πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με τη δολοφονία του τοπογράφου, καθώς δεν έχουν βρεθεί ούτε τα δύο όπλα, ούτε το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκαν.

Επιπλέον, είπε πως δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο «ωραίος Γιώργος» ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. όταν ήταν παλαιότερα στη φυλακή είχε πολλές κατακτήσεις από σωφρονιστικούς και ζούσε με αρκετές ανέσεις στο σωφρονιστικό κατάστημα που βρισκόταν.

Έλεγχος από την Αρχή για ξέπλυμα χρήματος για τον 44χρονο

Η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος διενεργεί έλεγχο και στα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου προφυλακισμένου φερόμενου ως δολοφόνου του τοπογράφου αλλά και στα οικονομικά ενός δεύτερου προσώπου, που έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών.

Αντίστοιχος έλεγχος διενεργείται ήδη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και στα οικονομικά στοιχεία του τοπογράφου.

Οι έρευνες εστιάζουν στα κίνητρα του εγκλήματος και στον ηθικό αυτουργό, που παρήγγειλε τη δολοφονία του τοπογράφου έναντι 100.000 ευρώ.

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Οι αρμόδιες αρχές, πάντως, συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος στη Μύκονο αλλά και οι ενδεχόμενες αντιδικίες που είχε με πρόσωπα στο νησί.

Το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, όπως εκτιμούν, ήταν η διαμάχη που είχε για εκτάσεις-φιλέτα σε περιοχές της Μυκόνου. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, τα οποία και βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments