Ελλάδα

Το Humanity Greece ενισχύει τις εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης της χώρας

Το Humanity Greece ενισχύει τις εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης της χώρας
Το Humanity Greece είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός που ανταποκρίνεται σε κάθε έκτακτη ανάγκη

Το Humanity Greece αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο των Πυροσβεστικών Δυνάμεων και Εθελοντών δασοπυροσβεστών σε όλη την Ελλάδα, στέκεται δίπλα τους, εφοδιάζοντας τα κλιμάκια με όλα τα απαραίτητα είδη και αγαθά τόσο για την ετοιμότητα τους να επέμβουν εντός των πύρινων σημείων όσο για την ετήσια στήριξη του έργου που επιτελούν.

Το Humanity Greece είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός που ανταποκρίνεται σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς φορείς στήριξης κοινοτήτων και δομών σε ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές καταστροφές που πλήττουν ανά διαστήματα τις περιοχές της Ελλάδας.

Με τη διάχυση των δράσεων αλλά και την αδιάκοπη στήριξη των εθελοντών μας, το Humanity Greece διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα νέων, κυρίως, ατόμων πρόθυμα να ενισχύσουν και να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Κάνε μια Δωρεά

Μπορείς σήμερα κιόλας, να συμβάλλεις καθοριστικά στις ανάγκες που κρίνονται για την ανατροφοδότηση των κλιμακίων στα πύρινα μέτωπα. Κάθε βοήθεια, είναι εξίσου πολύτιμη για να διασφαλιστούν οι τόνοι αγαθών κάθε μήνα.

EUROBANK: GR9802600460000370201071357

HUMANITY GREECE: AΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δωρεά Μέσω PayPal

Κατόπιν της δωρεάς σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εθελοντικής Υποστήριξης στο [email protected] αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης για να λάβετε την απόδειξη δωρεάς στα στοιχεία που επιθυμείτε.

Μάθε Περισσότερα: 210 5226 379 | [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments