Lifestyle

Άννα Βίσση: Τα αγοράκια της γιαγιάς-Ο χορός της στο TikTok με τα δυο εγγόνια της που γίνεται viral

Άννα Βίσση: Τα αγοράκια της γιαγιάς-Ο χορός της στο TikTok με τα δυο εγγόνια της που γίνεται viral

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ WomenOnly.gr

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με τα δύο εγγόνια της. Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok με το challenge χορού, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Άννα Βίσση βρίσκεται με τα δύο εγγόνια της, στην Κύπρο και δείχνει να το απολαμβάνει. Κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε στη γενέτειρά της, ανέβασε τον Νίκο και τον Νέστορα στη σκηνή συγκινημένη. Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε στο TikTok ένα challenge χορού με τα παιδιά, την κόρης της Σοφίας, που γίνεται viral.

Η κορυφαία τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Κύπρο, στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας της «Προτιμώ… Άννα Βίσση» tour, η οποία γίνεται sold out σε κάθε σταθμό της.

@annavissiofficial Xrysopsara free style @NIKNES1316 #limassol #cyprus #amarahotel @fannatics @Panik Records @Mike Papanikolaou @🎙Galaxias Live Productions ♬ original sound – annavissiofficial

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους followers της στο TikTok ένα τρυφερό βίντεο με τον Νίκο και τον Νέστορα σε ένα challenge χορού με το «Χρυσόψαρα», το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Άννα Βίσση: Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Άννα Βίσση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο και η πρώτη τους κουβέντα, ειδικά ο μεγάλος, ο Νίκος που είναι 11 χρονών, ήταν «I love Cyprus».

@annavissiofficial Million dollars babies 🙌🙌🙌 #NY ♬ original sound – annavissiofficial

Τον ρώτησα για ποιο λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε «μου μοιάζει με τη Νέα Υόρκη» ενώ δεν έχει καμία σχέση. Ο μικρός, που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε «θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο» και του είπα «ναι, θα ήθελες». Ναι, είναι εδώ μαζί με την κόρη μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

@annavissiofficialΑντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥♬ original sound – annavissiofficial

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις. Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω αλλά ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;» πρόσθεσε η Άννα Βίσση στις δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Summer’s Cool», του ΣΚΑΪ.

@annavissiofficialGood luck i love you ..!You can do this giagia …! 🙌🙌🙌🙌 How adorable was that on my premiere from this two dudes 😎😎♬ original sound – annavissiofficial

@annavissiofficialΕίμαι στα πάνω μου …!! ΝΥ. 💜♬ original sound – annavissiofficial

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments