Lifestyle

Καινούργιου: Άργησε αλλά βρήκε τον καλύτερο της Ελλάδας -Διακοπές στην Πάρο με τον σύντροφό της

Καινούργιου: Άργησε αλλά βρήκε τον καλύτερο της Ελλάδας -Διακοπές στην Πάρο με τον σύντροφό της

Πηγή Φωτογραφίας: instyle.gr

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η παρουσιάστρια του ALPHA- Δείτε τις αναρτήσεις

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, όμως, τα μάτια δεν λέμε ποτέ ψέματα και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό το βλέμμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι πιο λαμπερό από ποτέ. Η παρουσιάστρια του ALPHA φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, ερωτεύτηκε ξανά τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, γνωστό επιχειρηματία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Οι δυο τους γνωρίζονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια αλλά τώρα, τα συναισθήματα αυτά εξελίχθηκαν σε κάτι πολύ όμορφο.

Λίγο μετά το τέλος της επιτυχημένης της σεζόν, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram – δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες – γνωστοποίησε πως τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της – αφού τον έκανε tag κι εκείνος με την σειρά του έκανε repost – και φίλους.

Μάλιστα, στο προφίλ του ο 35χρονος επιχειρηματίας ανέβασε κι εκείνος στιγμιότυπα από την Πάρο, με αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις να είναι μια φωτογραφία του ίδιου στο ηλιοβασίλεμα, που λογικά την τράβηξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι που η Κατερίνα Καινούργιου επισκέπτεται συχνά. Ο ίδιος δραστηριοποιείται και στην Πάρο.

Υπενθυμίζουμε πως πριν το ταξίδι τους αυτό, έκαναν ακόμα ένα, στην Αίγινα. Η κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» έφερε στο φως πλάνα από το ταξίδι τους με το πλοίο για την Αίγινα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους και ο ένας αγκάλιαζε τρυφερά τον άλλον.

Ερωτευμένοι στην Πάρο Καινούργιου και Κουτσουμπής!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments