Lifestyle

Την κέρδισε με το σπαθί της: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της Αθηνάς Οικονομάκου

Την κέρδισε με το σπαθί της: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της Αθηνάς Οικονομάκου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/athinao1konomakou

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο και είναι πλέον η απόδειξη πως η σκληρή δουλειά αμείβεται καλά και οι κόποι ανταποδίδονται, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου και την περιουσία της.

H περιουσία της Αθηνάς Οικονομάκου είναι αμύθητη αφού εκτός από ηθοποιός, είναι πετυχημένη επιχειρηματίας και influencer. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία στο όνομά της, αφού εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός, είναι παράλληλα influencer και επιχειρηματίας.

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο και είναι πλέον η απόδειξη πως η σκληρή δουλειά αμείβεται καλά και οι κόποι ανταποδίδονται, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου και την περιουσία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας με μεγάλη περιουσία, με την ίδια να βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και να έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να είναι οικονομικά αυτόνομη.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Πρωινό» πριν λίγο καιρό και μίλησε για τις επιχειρήσεις της και το πόσο κερδοφόρες είναι και την περιουσία της, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media, αν και τα λόγια της έφεραν αντιδράσεις στα social media.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της ηθοποιού, με την Αθηνά να απαντά: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

Αθηνά Οικονομάκου: Τι είπε για την δουλειά της

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων – είπε αρχικά η Οικονομάκου για το πως έφτιαξε μία τόσο μεγάλη περιουσία μέσω του brand της.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers.

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής» – πρόσθεσε η Οικονομάκου για την περιουσία της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments