Οδηγός

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο πυροσβεστικό σώμα [ΦΕΚ]

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο πυροσβεστικό σώμα [ΦΕΚ]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)//Νέα προκήρυξη με ΦΕΚ του ΑΣΕΠ δημοσίευσε το Πυροσβεστικό Σώμα για την πρόσληψη μονίμων στελεχών. Ειδικότερα, ανακοινώθηκε προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη τριάντα (30) Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα, έτους 2024-2025.

Οι θέσεις εργασίας ΑΣΕΠ για το Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη με ΦΕΚ του ΑΣΕΠ δημοσίευσε το Πυροσβεστικό Σώμα για την πρόσληψη μονίμων στελεχών. Ειδικότερα, ανακοινώθηκε προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη τριάντα (30) Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα, έτους 2024-2025.

Οι θέσεις εργασίας ΑΣΕΠ για το Πυροσβεστικό Σώμα

Η κατανομή και πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

  • Πλοηγοί Κυβερνήτες (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 15 θέσεις
  • Πλοηγοί Μηχανικοί (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 10 θέσεις
  • Βοηθοί Πλοηγοί Μηχανικοί (Υπαξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 5 θέσεις

Σε περίπτωση μη κάλυψης θέσεων ειδικότητας Αξιωματικών Πλοηγών Κυβερνητών αυτές μεταφέρονται στις θέσεις Αξιωματικών Πλοηγών Μηχανικών και αντιστρόφως.

Στην περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών αυτές μεταφέρονται στην ειδικότητα Πλοηγών Μηχανικών (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων).

Αιτήσεις και δικαιολογητικά

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών και αιτήσεων ολοκληρώνεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024.

Αιτήσεις ή δικαιολογητικά που υποβληθούν – αποσταλούν εκπρόθεσμα, ή με άλλη διαδικασία πέρα της ανωτέρω, δε γίνονται δεκτά, θεωρούνται ως μηδέποτε υποβληθέντα και δε λαμβάνονται υπόψη για το διαγωνισμό.

Κάθε υποψήφιος/α μπορεί να υποβάλει μία (1) μόνο αίτηση στο Πυροσβεστικό Σώμα για μία μόνο ειδικότητα εκ των αναφερόμενων (Α ή Β ή Γ) του ανωτέρω πίνακα. Η υποβολή περισσότερων της μιας αίτησης για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του/ της υποψηφίου/ας από την περαιτέρω διαδικασία και η αίτησή του/της δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τον διαγωνισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments