Πολιτική

Ο Παππάς διαψεύδει τα περί διαφορετικής γραμμής με Κασσελάκη –«Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν»

Ο Παππάς διαψεύδει τα περί διαφορετικής γραμμής με Κασσελάκη –«Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν»

Πηγή Φωτογραφίας: [370500] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τέλος στην παραφιλολογία περί «διαφορετικής γραμμής μεταξύ Νίκου Παππά και Στέφανου Κασσελάκη για την υπόθεση της Attica Bank έβαλε με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος στην παραφιλολογία περί «διαφορετικής γραμμής μεταξύ Νίκου Παππά και Στέφανου Κασσελάκη για την υπόθεση της Attica Bank έβαλε με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς έχει μιλήσει για «πέμπτο πυλώνα, για διαφάνεια, για προστασία των δικαιωμάτων του δημοσίου, για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει ότι «όχι απλά θέλουμε τον ανταγωνισμό, αλλά θέλουμε και την προσέλκυση και νέων κεφαλαίων για να δημιουργηθούν νέες συστημικές, αλλά κυρίως μη συστημικές τράπεζες».

«Επειδή διαβάζω διάφορα… Ίσως κάποιοι να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν», γράφει αρχικά στην ανάρτησή του στο Twitter σήμερα Παρασκευή (12.7.24) ο κ. Παππάς.

Και επισημαίνει: «Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα και τα μερίδια του δημοσίου τόσο στις συστημικές τράπεζες όσο και στον πέμπτο πυλώνα».

«Αξιώνει διαφάνεια και χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», σημειώνει.

«Απλό και κατανοητό. Από όλους μας. Και για όλους. Εκτός αν κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν», σχολιάζει ο πρώην υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments