Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνει συμφωνία με Λαμέλα ο μάνατζερ του

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνει συμφωνία με Λαμέλα ο μάνατζερ του

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ θα συνεχιστεί, αφού μετά τις ανακοινώσεις για τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Θωμά Στρακόσια, Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά δεν θα αργήσει να έρθει και αυτή για τον Έρικ Λαμέλα, όπως παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του σε ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ θα συνεχιστεί, αφού μετά τις ανακοινώσεις για τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Θωμά Στρακόσια, Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά δεν θα αργήσει να έρθει και αυτή για τον Έρικ Λαμέλα, όπως παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του σε ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Το όνομα του 32χρονου Αργεντίνου εξτρέμ (παίζει και ως επιθετικός χαφ) έχει έρθει στο προσκήνιο για την Ένωση τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν ότι η μεγάλη μεταγραφή θα γίνει. Αυτό, τουλάχιστον, μεταδίδουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη πλέον.

Η αρχή έγινε από τον δημοσιογράφο Ουριέλ Λουχτ που έγραψε στα social media ότι ο Λαμέλα είπε «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο τριών ετών και η συνέχεια δίνεται από την ιστοσελίδα lapaginamillonaria.com που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ και αναφέρει τα εξής σε σχετικό δημοσίευμα…

«Η ελπίδα κάποιων οπαδών της ομάδας να δουν ξανά τον Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ εξαφανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments