Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φιλική 3άρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Φιλική 3άρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: [370777] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Νίκη με 3-1 για τους «πράσινους»

Με τον Μπακασέτα να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Βαγιαννίδη να χρίζεται και αυτός σκόρερ στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 σε φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο, έξω από την οποία υπήρξαν πυροβολισμοί και τραυματίες πριν την έναρξη.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αυτό φαινόταν και στο σκορ από το 9ο λεπτό, αφού ήταν μπροστά με 1-0 μετά το πολύ ωραίο σουτ του Μπακασέτα εκτός περιοχής.

Από εκεί και πέρα όμως, μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν ήταν πολλές οι καλές φάσεις. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολευόταν να ανοίξει την άμυνα των Κύπριων, δυσκολεύονταν να απειλήσουν, αν εξαιρέσουμε το σουτ του Τζούριτσιτς στο δοκάρι στο 37′.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (65′ Ντραγκόφσκι), Γεντβάι (75′ Ρούμπεν Πέρεθ), Σένκεφελντ (64′ Μακσίμοβιτς), Βαγιαννίδης, Κώτσιρας (65′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα (64′ Ζέκα), Μπακασέτας (75′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (65′ Λημνιός), Τζούρισιτς (75′ Κάτρης), Γερεμέγεφ.

ΑΕΚ Λάρνακας (Χουάν Φεράντο): Αλομέροβιτς (45′ Τούμπας), Καμπρέρα (55′ Σουάρες) , Λέντες (78′ Ναούμ), Σολ (83′ Βασιλείου), Ντίμερς, Φαράι (67′ Σάντος), Γκαρθία (45′ Εκπολό), Μιλίτσεβιτς, Ενρίκες, Σάντσες (78′ Δημητρίου), Γκιούρκσο (56′ Γκάμα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments