Αθλητισμός

Τι συνέβη τελικά με τη χειραψία Ζαγοράκη-Φίγκο

Τι συνέβη τελικά με τη χειραψία Ζαγοράκη-Φίγκο

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / LEGENDS 2004 - UEFA ALL STARS//EUROKINISSI

«Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος» ανέφερε ο Λουίς Φίγκο

Viral έγινε το deja vu που παρατηρήθηκε στο φιλικό του επετειακού αγώνα των Legends του 2004 με τους All Stars της UEFA, 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Εθνικής στο Ντα Λουζ. Ο Φίγκο τότε δεν είχε δώσει το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και τώρα.

Για την ακρίβεια, ο Λουίς Φίγκο κάνει μια τυπική χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά όταν ο δεύτερος απλώνει ξανά το χέρι του για να τον χαιρετήσει ξανά πριν τη σέντρα, εκείνος κάνει πως δεν τον βλέπει και απομακρύνεται.

Πάντως,  κάτω από ανάρτηση του Φίγκο στο instagram, ένας φίλαθλος θέλησε να ρωτήσει εάν ήταν αλήθεια ότι ο Πορτογάλος δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη, ενώ ο αρχηγός των UEFA All Star έδωσε μια οργισμένη απάντηση.

«Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος, αν είμαι σε ένα παιχνίδι όπου η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη του Euro 2004 γιατί να μην πω ένα γεια σε όλους;» απάντησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανώς ενοχλημένος από την συγκεκριμένη ερώτηση.

«Δεν χωνεύεται εύκολα η ήττα» αρκέστηκε να πει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Από την πλευρά του ο Τάκης Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι μετά την ήττα της Πορτογαλίας, ο Φίγκο ήταν αρκετά ενοχλημένος υπογραμμίζοντας ότι ήταν ο μόνος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που δεν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

«Ήταν ο μόνος το 2004 που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια. Τον είχε τσούξει που έχασαν το τρόπαιο. Βέβαια το γεγονός πως θέλει πάντα να κερδίζει, δείχνει πόσο τεράστια προσωπικότητα είναι και σπουδαίος αθλητής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος αριστερός μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments