Ελλάδα

Πιερία: Οι τελευταίες στιγμές της 44χρονης-«Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί την πλάκωσε»

Πιερία: Οι τελευταίες στιγμές της 44χρονης-«Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί την πλάκωσε»

Πηγή Φωτογραφίας: odigos-pierias.gr//Το περιστατικό έγινε περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ πάρα τις προσπάθειες των διασωστών, διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Πώς συνέβη η τραγωδία

«Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί έπεσε επάνω της και την πλάκωσε» λέει στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ πάρα τις προσπάθειες των διασωστών, διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης, η γυναίκα έχει καταγωγή από Καρδίτσα και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στην περιοχή του Λιτόχωρου καθώς ο σύζυγός της είναι στρατιωτικός. Το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει μαζί με μια συγγενή τους για ένα ποτό σε κατάστημα που βρίσκεται στο φαράγγι του Ενιπέα και εκεί σημειώθηκε το δυστύχημα.

Η γυναίκα καθόταν σε ένα τραπέζι κάτω από τον πλάτανο όταν έσπασε το κλαδί και έπεσε επάνω της, ενώ πάρα τις προσπάθειες που έγιναν στο σημείο με ΚΑΡΠΑ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

Πηγή; protothema.gr-Στράτος Λούβαρης

Φωτογραφία: odigos-pierias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments