Lifestyle

Ασυγκράτητοι μέσα στη πισίνα με φιλιά, αγκαλιές και παιχνιδάκια

Ασυγκράτητοι μέσα στη πισίνα με φιλιά, αγκαλιές και παιχνιδάκια

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Δεν θέλησαν να κρυφτούν καθόλου και ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις, με τις φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν γρήγορα στα σάιτ και στα κανάλια.

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά βρήκε ξανά τον έρωτα μίας νεαρής κοπέλας, η οποία εργάζεται σε μαγαζί στη Μύκονο και ακούει στο όνομα Μαριλίνα Κυπαρίσση. Δεν θέλησαν να κρυφτούν καθόλου και ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις, με τις φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν γρήγορα στα σάιτ και στα κανάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Έτσι ξεκίνησε να δημιουργούνται και οι φήμες περί απιστίας από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τις οποίες ο ίδιος βγήκε αμέσως να διαψεύσει. Από τα σχόλια που ακούγονταν, μάλιστα, η νεαρή δεν είχε μείνει ανεπηρέαστη και για κάποιο διάστημα έκανε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ιδιωτικό, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να βλέπει και να σχολιάζει τις αναρτήσεις της.

Αυτό, όμως, πλέον, έχει αλλάξει και η ίδια, όπως και ο καλός της, αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα προφίλ τους, από τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, τα πρωινά τους στην ιδιωτική πισίνα του δωματίου τους και τις βόλτες τους στα σοκάκια.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, μάλιστα, η Μαριλίνα Κυπαρίσση έκανε την πιο τρυφερή τους ανάρτηση μέχρι στιγμής. Ανέβασε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία της με τον Άρη Σοϊλέδη, όπου είναι αγκαλιά πάνω σε σκάφος και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Στη δεύτερη φωτογραφία εκείνος την φιλάει στον ώμο, ενώ στο τελευταίο slide είναι ένα βίντεο όπου εκείνη τον πετάει στο νερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments