Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδίδουμε πλήρως ανακαινισμένη την ψυχιατρική κλινική του ΓΝ «Αγία Όλγα»

Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδίδουμε πλήρως ανακαινισμένη την ψυχιατρική κλινική του ΓΝ «Αγία Όλγα»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδίδουμε πλήρως ανακαινισμένη την ψυχιατρική κλινική του ΓΝ «Αγία Όλγα»

Υπερήφανος για το χρόνο – ρεκόρ εκτέλεσης του έργου

Παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένη προς χρήση για τους εργαζομένους και τους ασθενείς η Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα», όπως σημειώνει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως σε μόλις έξι μήνες από τη δημοσιοποίηση εικόνων ντροπής από τη λειτουργία του νοσοκομείου, το έργο παραδίδεται στο κοινό.

Όπως καίρια υπενθυμίζει ο Άδωνις, «τον περασμένο Οκτώβριο έγιναν γνωστές στο Πανελλήνιο οι εικόνες ντροπής της κατάστασης της Ψυχιατρικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα» της Νέας Ιωνίας. Ο τότε Υπουργός Υγείας κ. Χρυσοχοϊδης ζήτησε την παραίτηση της διοικήσεως και έκλεισε την κλινική έως ότου θα ανακαινιζόταν. Αρχές Ιανουαρίου αναλαμβάνοντας την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αποφάσισα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με το Νοσοκομείο αυτό. Είναι σε μία λαϊκή περιοχή και συμβάλλει ουσιαστικά στις παροχές υγείας όλων των γειτονικών Δήμων. Διόρισα αμέσως ως διοικητή τον κ. Χρήστο Τσάμη. Ο κ. Τσάμης ήταν ένας πεπειραμένος διοικητής με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην προηγούμενη μου θητεία και του έδωσα την εντολή να ανακαινίσει κατά προτεραιότητα την ψυχιατρική κλινική».

«Χθες, σε έξι μήνες μόλις δηλαδή», συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας, «η Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα» παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένη προς χρήση για τους εργαζομένους και τους ασθενείς. Είμαι υπερήφανος, διότι το έργο αυτό έγινε σε χρόνο ρεκόρ με ιδίους πόρους του Νοσοκομείου και με ελάχιστα έξοδα, χάρη στην ουσιαστική βοήθεια που μας έδωσε ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κ. Μανούρης τον οποίο και δημοσίως ευχαριστώ».

Επιπροσθέτως, «στους λίγους αυτούς μήνες της νέας μου θητείας έχουμε προσθέσει 34 γιατρούς και νοσηλευτές στο προσωπικό του Νοσοκομείου αυτού και αναμένουμε άλλους 15 νοσηλευτές μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Εκκρεμεί να φέρουμε παιδιάτρους για την Μαιευτική Κλινική και τότε πλέον το Νοσοκομείο μας θα είναι κυριολεκτικά καινούργιο καλύτερο από ποτέ. Θερμά Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Νοσοκομείου και στον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής κ. Ιστίκογλου που επέβλεψαν προσωπικά όλα τα έργα της ανακαίνισης», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments