Ζώδια

Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας 12 Ιουλίου 2024 – Σ*ξ ψέμματα και βιντεοταινίες

Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας 12 Ιουλίου 2024 – Σ*ξ ψέμματα και βιντεοταινίες

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 5.12 το απόγευμα, θα κορυφωθεί η αντίθεση της Αφροδίτης, από την 01ο07 του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στην 01ο07 του Υδροχόου.

Κριός

Γενικά, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σας ευνοεί ιδιαίτερα για γνωριμίες και για να περάσετε καλά, αλλά η συγκεκριμένη όψη μάλλον θα σας προκαλέσει πονοκεφάλους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να δείτε ερωτικά κάποιο άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, βγάζοντας έντονη ζήλια προς αυτό και επιχειρώντας να το χειραγωγήσετε. Επίσης προσοχή χρειάζεται για το πώς θα λειτουργήσετε μέσα σε ομάδες ή συλλογικότητες που μετέχετε, για να μην γίνετε υπερβολικοί στην επιδίωξη των στόχων και σκοπών σας.

Ταύρος

Και πάνω που περιμένατε την κυβερνήτρια σας Αφροδίτη να μπει στο Λέοντα για να φτιάξετε το σπιτάκι σας όμορφο και να βελτιώσετε και τις σχέσεις με την οικογένεια σας, έρχεται η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και σας ταράζει το νευρικό σύστημα. Παιγνίδια δύναμης και επιρροής ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας, αλλά και απόπειρες χειραγώγησης της καριέρας και των φιλοδοξιών σας. Προσπαθήστε να μην πολωθείτε και κρατήστε την τετράγωνη λογική σας για την οποία φημίζεστε.

Δίδυμοι

Τόσο ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε τις ιδέες σας, όσο και οι σχέσεις με τα αδέρφια σας, αλλά και οι μετακινήσεις σας, θα χρειαστούν προσοχή αυτές τις μέρες. Θα υπάρξει διανοητική φόρτιση, καθώς και ανεκπλήρωτες επιθυμίες για ταξίδια, κυρίως όμως πρέπει να φροντίσετε να μην πέσετε θύματα προπαγάνδας, αλλά και να μην είστε πιεστικοί προς τους άλλους, επιχειρώντας να τους χειραγωγήσετε ώστε να αποδεχθούν όλοι τη δική σας οπτική και “αλήθεια”.

Καρκίνος

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες. Ενώ περιμένετε να εισπράξετε χρήματα, θα έχετε απρόβλεπτα έξοδα αλλά και διάφορες ιδέες ή “αξιόπιστες πληροφορίες” για το πού να επενδύσετε τα χρήματα που περιμένετε, για να πολλαπλασιαστούν. Επειδή δεν θα ωφεληθείτε απο τέτοια πλάνα, καλύτερα κλείστε τα αυτιά σας. Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να αισθανθείτε ιδιαίτερα πιεσμένοι ψυχολογικά και να προσπαθήσετε να το εκτονώσετε μέσω ερωτικών συναντήσεων, ώστε να επιβεβαιωθείτε και να νιώσετε ζωντανοί.

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το επόμενο διάστημα θα λάμψετε. Όχι όμως αυτές τις μέρες. Η λάμψη σας θα είναι κάπως πιο σκοτεινιασμένη, καθώς ο Πλούτωνας δημιουργεί κρίσεις στον τομέα του συντρόφου, των συνεταίρων και των σημαντικών άλλων της ζωής σας. Η σχέση σας αυτό το διάστημα θα είναι σαν “escape room”, όπου θα υπάρχουν βεβαίως έντονες συγκινήσεις, ισχυρά πάθη αλλά και ένα αίσθημα φόβου και παγίδευσης. Υπάρχει πάντα και η παγίδα του χειρισμού και της εμμονής, στην οποία μπορεί να πέσετε εσείς ή να οδηγήσετε το σύντροφό σας.

Παρθένος

Θα έχετε μία τάση μυστικοπάθειας, τόσο ως προς τα οικονομικά σας, όσο και ως προς τα αισθηματικά σας, ενώ δεν είναι απίθανη μία ερωτική συνάντηση με πρόσωπο από την καθημερινότητα σας, η οποία όμως δεν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Χρειάζεται λίγο προσοχή αυτές τις μέρες στην υγεία σας, κυρίως για θέματα υπερκόπωσης, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να οδηγήσετε τον εαυτό σας στα άκρα για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας.

Ζυγός

Στον τομέα των φιλικών συναναστροφών, συλλογικοτήτων και κοινωνικής επέκτασης βρίσκεται για εσάς η κυβερνήτρια σας Αφροδίτη και εκεί θα σας δώσει ιδιαίτερη δημοτικότητα και αίγλη. Αυτές τις μέρες όμως θέλει λίγη προσοχή καθώς θα ξεχάσετε την έμφυτη διπλωματικότητά σας και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να γοητευτείτε αλλά και να γοητεύσετε ξαφνικά ένα άτομο του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος και να μετατρέψετε τη σχέση σας σε ερωτική, η οποία όμως μακροπροθεσμα, θα έχει αρκετά προβλήματα.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες το προσεχές διάστημα. Αυτές τις μέρες όμως θα χρειαστεί προσοχή, καθώς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κρίσεις και προκλήσεις στο σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Και ενώ αγαπάτε τις κρίσεις, γιατί μέσω αυτών προχωρείτε στη ζωή σας, η συγκεκριμένη δεν θα σας αρέσει ακριβώς επειδή θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα σας. Συγκρατηθείτε για να μη προκαλέσετε ζημιά στα συμφέροντα σας.

Τοξότης

Αυτόν τον καιρό θα έχετε διάθεση για ταξίδια, γνωριμία με άλλους πολιτισμούς αλλά και ανώτερες σπουδές ή σεμινάρια εξειδίκευσης. Αυτές τις λίγες μέρες όμως φυλαχτείτε. Αν δίνετε εξετάσεις, μπορεί να αντιμετωπίσετε αδυναμία συγκέντρωσης, ενώ πιθανό είναι και κάποιο πρόβλημα με αδέρφια, να σας αποπροσανατολίσει και να σας δημιουργήσει ενοχές. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας με άτομο διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας η οποία θα σας προκαλέσει έντονες συγκινήσεις, φυσικές και εγκεφαλικές!

Αιγόκερως

Είστε οι πλέον “μετρημένοι” του ζωδιακού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ανταπεξέρχεστε εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία για ευνοϊκή ρύθμιση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχετε. Αυτές τις μέρες όμως αποφύγετε το, καθώς θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για ερωτικές συναντήσεις προς πραγματοποίηση των φαντασιώσεων σας, οι οποίες θα έχουν ένταση, πάθος και συγκινήσεις, όχι όμως διάρκεια, οπότε θα χρειαστεί να ελέγξετε την εμμονή και την προσκόλληση σας.

Υδροχόος

Όσοι επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, δηλαδή οι των 3ο πρώτων μοιρών, έχετε δει τη ζωή σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεται. Αυτές τις μέρες θα βάλετε σε δοκιμασία το άλλο σας μισό ή/και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, προκαλώντας κρίση στις σχέσεις σας, ώστε να δοκιμάσετε τις αντοχές της. Αισθάνεστε ότι εφόσον εσείς αντιμετωπίζετε τα σκοτάδια σας και καταφέρνετε να βγείτε στο φως, χρειάζεται να “τεστάρετε” και το σύντροφο για το αν καταφέρνει να ανταπεξέλθει, ώστε η σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο

Ιχθύες

Ομαλή και ευχάριστη καθημερινότητα και καλή υγεία σας υπόσχεται η Αφροδίτη από το Λέοντα. Τις μέρες όμως αυτές θέλει προσοχή, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι συνάδελφοι να λειτουργήσουν υπόγεια εναντίον σας, δημιουργώντας σας προβλήματα στη δουλειά σας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα πιθανό να αισθανθείτε πολύ βαρύ το υποσυνείδητό σας, σαν να κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου, ή σαν να έχουν ανοίξει οι πύλες που κρατούσατε σφραγισμένες και να έχουν ξεχυθεί όλες οι φοβίες και οι αμφιβολίες σας και να σας έχουν κατακυριεύσει. Κάντε λίγο υπομονή ώστε να μην δημιουργήσετε κάποιο ψυχοσωματικό θέμα στον εαυτό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments