Ζώδια

Aφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας 11 Ιουλίου 2024 – Ρομάντζο και ανεκπλήρωτοι έρωτες

Aφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας 11 Ιουλίου 2024 – Ρομάντζο και ανεκπλήρωτοι έρωτες

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας 11 Ιουλίου 2024 – Ρομάντζο και ανεκπλήρωτοι έρωτες. Στις 11 Ιουλίου 2024 η Αφροδίτη στην 29,54 μοίρα από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει όψη τριγώνου ακριβείας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στις 16:40 μμ. Οι πρώτοι καλοκαιρινοί έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα σε κάποιους και οι ερωτικές φαντασιώσεις θα κυριαρχούν.

Κριός

Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογενείας σας, να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο μαζί τους, κάνοντας συζητήσεις και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ό,τι προβλήματα και αντιπαραθέσεις μπορεί να υπήρχαν τώρα ευνοείται η επίλυση τους. Με αυτό τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας. Ανανεώνοντας τον χώρο του σπιτιού, είτε αλλάζοντας διαρρύθμιση στα έπιπλα είτε κάνοντας ανακαίνιση θα νιώσετε όμορφα, προσοχή όμως μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού κάνοντας έξτρα έξοδα που μετά θα μετανιώσετε ρίχνοντας ευθύνες στον εαυτό σας.

Ταύρος

Θα ασκήσετε την γοητεία σας μέσα σε ομάδες, ενώ νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους του ζωδίου θα προκύψουν μέσα από παρέες. Είστε επικοινωνιακοί, φλερτάρετε ακόμη και μέσω διαδικτύου και ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας μη μπορώντας να αντισταθούν στην σαγήνη σας. Προσοχή όμως γιατί τα κοινωνικά δίκτυα κρύβουν και άτομα που μπορεί να σας εξαπατήσουν. Για τους δεσμευμένους του ζωδίου είναι ευκαιρία να αποδράσουν με το ταίρι τους σε κοντινούς προορισμούς, βγαίνοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας τον έρωτα και καλό φαγητό.

Δίδυμοι

Θα νιώσετε ικανοποίηση αφού αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας οι δυνατότητες σας στον επαγγελματικό στίβο. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφό σας, κλείνοντας ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών. Προσοχή όμως σε αυτά που τους υπόσχεστε να είναι εντός πραγματικότητας και όχι στην σφαίρα της φαντασίας σας. Ίσως σας πιάσει και καταναλωτική μανία – πριν ξεχυθείτε στα μαγαζιά ψωνίζοντας αλόγιστα, σκεφτείτε ότι πλησιάζει η μέρα για να φύγετε διακοπές οπότε μέτρον άριστον.

Καρκίνος

Η πλέον ευνοημένοι αυτής της όψης είστε εσείς, φέρνοντας στους ελεύθερους έναν νέο έρωτα, ή την επιστροφή ενός παλιού, ενώ για τους δεσμευμένους την αναθέρμανση της σχέσης τους. Πολλοί θα θελήσετε να ομορφύνετε αλλάζοντας την εμφάνιση σας, τραβώντας τα βλέμματα των γύρω σας. Ενώ άλλοι ευνοείστε οικονομικά κλείνοντας νέες συμφωνίες, προσοχή όμως σε ότι υπογράφετε γιατί μπορεί να κρύβει εξαπατήσεις. Ευκαιρία να αποδράσετε με το ταίρι σας για ταξίδι αναψυχής και χαλάρωσης, ενώ κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το άλλο σας μισό ως ερωτικοί μετανάστες. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλύτερα να το ξανασκεφτείτε γιατί ο παρορμητισμός της στιγμής μπορεί να φέρει λάθη που δεν συγχωρούνται.

Λέων

Μυστικέ μου Έρωτα αχ έρωτα όπως λέει και γνωστό λαϊκό άσμα, όσοι έχετε καλύτερα να προσέχετε γιατί μπορεί να αποκαλυφθείτε, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώνεται τον χωρισμό από το ταίρι σας και να χρειάζεστε τον χρόνο σας να θρηνήσετε. Για κάποιους άλλους θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε οικονομικό επίπεδο μέσα από μυστικές συμφωνίες. Καλό θα είναι να προσέξετε γενικότερα την πνευματική και σωματική σας υγεία, διαβάζοντας και βάζοντας άσκηση στην καθημερινότητα σας θα κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας.

Παρθένος

Όταν λέμε έρωτας εννοούμε έρωτας, όλα τα φώτα με αυτή την όψη πέφτουν στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Θα φέρει αναθέρμανση στην ερωτική σας ζωή με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε μαζί αγκαλιά το όμορφο ηλιοβασίλεμα ή απολαύστε μια ρομαντική βραδιά υπό το φως των κεριών, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές σας και δίνοντας ξανά όρκους αγάπης. Για τους ελεύθερους του ζωδίου μπορεί να προκύψει γνωριμία μέσα από κάποια φιλική παρέα, απλά καλό θα είναι να μην πέσετε με τα μούτρα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί δεν βλέπετε καθαρά και η λογική έχει πάει περίπατο.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, σας δίνει την δυναμική να προχωρήσετε και να δώσετε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην κοινωνική εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, η οποία θα είναι θετική και θα χαίρει η προσπάθεια σας εκτίμησης και από τους ανωτέρους σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε προτάσεις στον τομέα που εργάζεστε αλλά και να ζητήσετε αύξηση μισθού που την έχετε μεγάλη ανάγκη. Για όσους αναζητούν εργασία θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και θα αλλάξουν την καθημερινότητα τους προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Το μυαλό σας δουλεύει χίλιες στροφές, γίνεστε δημιουργικοί με πολλές ιδέες, ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο να προβάλουν την δουλειά τους, ενώ όσοι ασχολούνται με το εμπόριο θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει κλείνοντας συμφωνίες ακόμη και στο εξωτερικό. Για τους ελεύθερους, 40 βαθμοί καίει το κορμί, η λίμπιντο ανεβαίνει και δεν λείπει ποτέ ένας Σκορπιός από το ερωτικό κάλεσμα, ενώ μπορεί να προκύψει γνωριμία με άτομο άλλης εθνικότητας. Οι δεσμευμένοι – ένα ταξίδι θα αναθερμάνει την σχέση ή τον γάμο σας.

Τοξότης

Δεν πετάτε και την σκούφια σας εσείς οι Τοξότες με αυτή την όψη αφού φέρνει στο προσκήνιο πάλι θέματα που αφορούν το σπίτι σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Για κάποιους θα δώσει μια ευκολία να τακτοποιήσουν οικονομικές οφειλές ή δάνεια ή να τους επιστραφούν χρήματα από οργανισμούς, ενώ για άλλους κληρονομικές ή νομικές υποθέσεις ίσως σας φέρουν σε έντονη ψυχολογική κατάσταση. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, δεν χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ, πάρτε αποστάσεις και χαλαρώστε με τους αγαπημένους σας δείχνοντας την θετική σας πλευρά.

Αιγόκερως

Όσο κρύοι και παγεροί μπορεί να δείχνετε πίσω από το αυστηρό προφίλ σας, θα βγουν τα συναισθήματα που έχετε για τον σύντροφό σας, θα είστε πιο εκδηλωτικοί στον έρωτα και σε αυτό που θέλετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα διεκδικήσετε το άλλο σας μισό, ενώ οι δεσμευμένοι καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από την δουλειά περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον\την αγαπημένο\η σας. Αφήστε για λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και απολαύστε την ζωή γιατί όλα είναι στιγμές. Επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο θα προχωρήσουν θετικά συνεργασίες και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Αυτή η όψη στα ζώδια του νερού δεν επηρεάζει τόσο εσάς τους Υδροχόους σε ερωτικό επίπεδο, αλλά θα σας δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε οικονομικές υποθέσεις όπως ξεχρεώνοντας λογαριασμούς ώστε να μπορέστε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Μεγάλη σημασία θα δώσετε σε αυτά που σας ζητούν στην εργασία σας ενώ είναι πολύ καλή στιγμή να προσέξετε την υγεία σας, κάνοντας αλλαγές στην εμφάνιση σας και στην διατροφή σας. Βάζοντας καθημερινή άσκηση τονώνετε τον οργανισμό σας και αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Από τις πιο ευνοϊκές όψεις για εσάς τους Ιχθύες αφού θα το ζήσετε το όνειρο έστω και λίγο. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για επιστροφές για όσους ενδιαφέρονται, ενώ οι πλατωνικοί έρωτες από το παρελθόν καλά κρατούν. Προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σας θολώνει την σκέψη, και δεν βάζετε μέτρο στα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να πληγωθείτε εάν δεν ανταποκριθούν με την ίδια θέρμη και οι άλλοι. Δημιουργικοί και γεμάτοι φαντασία για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε στιγμές δημιουργίας και χαλάρωσης με τον σύντροφο και τα παιδιά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments