Αθλητισμός

Σοκ με τον Βαγγέλη Παυλίδη: Υπέστη κάταγμα μετά την πτώση σε σκάλες από σπρώξιμο αντιπάλου

Σοκ με τον Βαγγέλη Παυλίδη: Υπέστη κάταγμα μετά την πτώση σε σκάλες από σπρώξιμο αντιπάλου

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Σοκ με τον Βαγγέλη Παυλίδη: Υπέστη κάταγμα μετά την πτώση σε σκάλες από σπρώξιμο αντιπάλου

Θα κάνει επέμβαση ο επιθετικός της Μπενφίκα

Σε επέμβαση θα πρέπει να υποβληθεί τελικά ο Βαγγέλης Παυλίδης αφού υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού μετά την άσχημη πτώση που είχε έπειτα από σπρώξιμο αντιπάλου στο φιλικό της Μπενφίκα με τη Θέλτα, στο οποίο μάλιστα έβαλε και δύο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, στο 5ο λεπτό, ο Έλληνας φορ είχε μια άσχημη πτώση έπειτα από σπρώξιμο αντιπάλου αφού πέρασε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες και έπεσε σε σκάλες. Ο ίδιος, βέβαια, δεν ένιωσε εκείνη τη στιγμή ότι έχει χτυπήσει και συνέχισε κανονικά, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ.

Στη συνέχεια, όμως, ήρθαν τα άσχημα νέα, αφού η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Όπως και να έχει, ο Παυλίδης δείχνει να προσαρμόζεται πολύ καλά στη Μπενφίκα αφού έχει σκοράρει και στα δύο φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments