Ελλάδα

«Της έλεγε “θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ”» λέει η μητέρα της Αρετής στην Αμφιλοχία

«Της έλεγε “θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ”» λέει η μητέρα της Αρετής στην Αμφιλοχία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Της έλεγε “θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ”» λέει η μητέρα της Αρετής για τη γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία

«Καλύτερα να με χτύπαγε κεραυνός να πέθαινα παρά αυτό» λέει ο πατέρας του θύματος

«Την ζήλευε. Τη χτυπούσε συνέχεια, πότε είχε πρησμένο μάτι…» λέει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της 36χρονης Αρετής, που ο εν διαστάσει σύζυγός της σκότωσε πριν αυτοκτονήσει στην Αμφιλοχία.

Η τραγική μητέρα, μιλώντας στον Alpha και θρηνώντας για το μοναχοπαίδι της που έχασε με τέτοιο τρόπο, αναφέρει: «Του είπε να φύγει, της είπε «δεν φεύγω, θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ». Μου το έλεγε εμένα. Του έλεγα τράβα βρες μια γυναίκα άλλη, παντρέψου και εγώ θα είμαι δεύτερη πεθερά σου, θα σε έχω σαν παιδί μου. Άσ’ το παιδί μου, γιατί πόνεσα να το φτιάξω για να το πάρεις εσύ 16 χρονών».

Του ζήτησε να χωρίσουν, αλλά εκείνος συνέχισε να την ενοχλεί. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε, τη χτυπούσε. Το τελευταίο περιστατικό πριν δύο μήνες. «Την έδειρε. Με πήρε το παιδί τηλέφωνο. Πάρ’ το 100 τηλέφωνο με σκοτώνει ο πατέρας σου. Αυτός ήταν μεθυσμένος απ’ έξω και φώναζε».

Ο πατέρας της Αρετής ήταν εκείνος που έμαθε πρώτος τα τραγικά νέα «Κατέβαινα από το σπίτι για να πάω για δουλειά. Και με ειδοποιούν. Με χτύπησε κεραυνός. Καλύτερα να με χτύπαγε κεραυνός να πέθαινα παρά αυτό».

Η μητέρα της Αρετής μίλησε με τη μητέρα του δράστη «όταν έφυγε το παιδί της από εκεί έπρεπε να τον σταματήσουν. Αν έφευγε η Αρετή νευριασμένη, θα την έπιανα να την έκλεινα στο δωμάτιο. Τι ήθελαν να σκοτώσουν το παιδί μου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments