Διεθνή

Δύο νεκροί στην προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Δύο νεκροί στην προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δύο νεκροί στην προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Ο Τραμπ έπεσε σε προεκλογική εκδήλωση στην Πενσυλβάνια αφού ακούστηκαν δυνατοί κρότοι 

Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται τις αρχές ασφαλείας ο ένοπλος που πυροβόλησε εναντίον του Ντ. Τραμπ στην Πενσυλβάνια “εξουδετερώθηκε”

Ο Τραμπ έπεσε σε προεκλογική εκδήλωση στην Πενσυλβάνια αφού ακούστηκαν δυνατοί κρότοι 

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν να απομακρύνουν από τη σκηνή τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αφού έπεσε στο έδαφος σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Φαινόταν ότι υπήρχε αίμα στο δεξί του αυτί καθώς τον έβγαζαν από τη σκηνή.

Η Μυστική Υπηρεσία αξιολογεί το περιστατικό και δεν έχει επιβεβαιώσει ότι ήταν πραγματικοί πυροβολισμοί. Υπάρχουν αναφορές για έναν νεκρό.

Ακούστηκαν δυνατοί κρότοι πριν πέσει ο Τραμπ. Στη συνέχεια οι πράκτορες τον βοήθησαν να σταθεί και είχε αίμα στο πρόσωπό του. Φώναζε πίσω στο πλήθος και σήκωσε τη γροθιά του προτού τον απομακρύνουν από το βήμα.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ μεταφέρθηκε σε ένα όχημα και τι σημείο εκκενώθηκε.

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος «είναι καλά».

«Ο Τραμπ ευχαριστεί τις αρχές επιβολής του νόμου για τη γρήγορη δράση τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Είναι καλά και υποβάλλεται σε έλεγχο σε τοπικό ιατρικό κέντρο. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής μετά από ένα επεισόδιο στη συγκέντρωση του, σύμφωνα με τον Άντονι Γκουλιέλμι, επικεφαλής επικοινωνίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

«Ένα περιστατικό συνέβη το βράδυ της 13ης Ιουλίου σε συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια. Η Μυστική Υπηρεσία έχει εφαρμόσει προστατευτικά μέτρα και ο πρώην Πρόεδρος είναι ασφαλής. Αυτή είναι τώρα μια ενεργή έρευνα της Μυστικής Υπηρεσίας και περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν όταν είναι διαθέσιμες».

Οι δημοσιογράφοι της ομάδας στη συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, όπου ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε εσπευσμένα εκτός σκηνής ανέφεραν ότι άκουσαν «μια σειρά δυνατών εκρήξεων ή δυνατών κροτών» προτού οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ορμήσουν προς τον Τραμπ«Η Μυστική Υπηρεσία πήγε και κάλυψε αμέσως τον Πρόεδρο Τραμπ», σύμφωνα με την έκθεση της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments