Διεθνή

Η στιγμή που ο ένοπλος πυροβολεί τον Τραμπ και σκορπά χάος [vid]

Η στιγμή που ο ένοπλος πυροβολεί τον Τραμπ και σκορπά χάος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Secret Service wipe off blood (Gene J. Puskar / AP)

Ο Τραμπ, που ετοιμαζόταν να αρχίσει την ομιλία του, έπεσε στη σκηνή, προτού συγκεντρωθούν γύρω του για να τον προστατεύσουν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, που είναι αρμόδια για τη φύλαξη προσωπικοτήτων, τον σηκώσουν και τον συνοδεύσουν στο αυτοκίνητό του.

Παγκόσμιο σοκ έχρι προκαλέσει η απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική ομιλία του.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ απομακρύνθηκε από τη σκηνή στη συγκέντρωση του στην Πενσυλβάνια το Σάββατο μετά από πυροβολισμούς προς την περιοχή όπου μιλούσε. Ο κ. Τραμπ φαινόταν να αιμορραγεί από το δεξί του αυτί και οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο πυροβολισμός ερευνάται ως απόπειρα δολοφονίας.

Το ράλι πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Butler Farm Show στη δυτική Πενσυλβάνια, περίπου 35 μίλια βόρεια του Πίτσμπουργκ. Το απόγευμα του Σαββάτου, δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενοι στο συλλαλητήριο άρχισαν να μπαίνουν μέσα μετά το άνοιγμα των θυρών στη 13.00

Ο κ. Τραμπ επρόκειτο να ξεκινήσει την ομιλία του στις 5 το απόγευμα, αλλά δεν εμφανίστηκε στη σκηνή παρά περίπου μία ώρα αργότερα.

Ο Τραμπ είναι καλά, υποβάλλεται σε εξετάσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ενα άτομο που είχε πάει να παρακολουθήσει την ομιλία Τραμπ έπεσε νεκρό από τους πυροβολισμούς, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο δράστης των πυροβολισμών έπεσε νεκρός από τα πυρά των πρακτόρων που προστατεύουν τον υποψήφιο Αμερικανό Πρόεδρο. Εχει αναγνωριστεί ως ένας 20χρονος χωρίς το FBI αυτή τη στιγμή να δίνει περαιτέρω στοιχεία ταυτότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments