Διεθνή

Μπάιντεν: Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για αυτού του είδους τη βία

Μπάιντεν: Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για αυτού του είδους τη βία

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Κατηγορηματική αποδοκιμασία της πολιτικής βίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καταδίκασε τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε: “Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για αυτού του είδους τη βία”. “Είναι αρρωστημένο, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενώσουμε αυτή τη χώρα”, είπε μιλώντας από το Ντέλαγουερ. “Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι, δεν μπορούμε να το συγχωρούμε αυτό”.

Ο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Τραμπ, σημειώνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος είναι με τους γιατρούς του και φαίνεται να είναι καλά.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι “όλοι” πρέπει να καταδικάσουν τους πυροβολισμούς που συνέβησαν στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρχές, άφησαν νεκρούς τον ένοπλο και ένα μέλος του ακροατηρίου.

“Η ουσία είναι ότι η συγκέντρωση του Τραμπ … θα έπρεπε να μπορεί να διεξαχθεί ειρηνικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά η ιδέα ότι υπάρχει πολιτική βία ή βία στην Αμερική όπως αυτή είναι απλά ανήκουστο”, δήλωσε ο Μπάιντεν, μιλώντας από το Ντέλαγουερ.

Πρόσθεσε ότι “κάθε υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης” ερευνά το θέμα και του παρέχει εκθέσεις για τα τελευταία νέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments