Διεθνή

Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς να μείνουν ενωμένοι

Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς να μείνουν ενωμένοι

Πηγή Φωτογραφίας: Whyy

"Να δείξουμε τον αληθινό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί", σημειώνει ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προέβη σε νέα δήλωση νωρίς το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες αφότου μια σφαίρα τον τραυμάτισε στο αυτί του, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, λέγοντας ότι “ανυπομονεί να μιλήσει στο Ουισκόνσιν”, όπου θα διεξαχθεί το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών (RNC) αυτή την εβδομάδα.

“Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και μη επιτρέποντας στο κακό να νικήσει”, ανέφερε ο Τραμπ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ το Σάββατο, ενώ ο Τραμπ μιλούσε σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το αυτί του πρώην προέδρου. Ένας παρευρισκόμενος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, ανακοίνωσε το FBI αργά το Σάββατο.

Το FBI ταυτοποίησε τον ύποπτο για τους πυροβολισμούς ως τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, από το γειτονικό Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια. Η Μυστική Υπηρεσία δήλωσε ότι “εξουδετέρωσε” τον δράστη και επιβεβαίωσε ότι είναι νεκρός. Το FBI ηγείται της έρευνας για τους πυροβολισμούς και το κίνητρο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments