Lifestyle

«Ποιον τίγρη, βρε μαϊμού;» – Ξέσπασε σε κλάματα η Παυλίδου! Χαμός με τον Νίκο Πελετιέ

«Ποιον τίγρη, βρε μαϊμού;» – Ξέσπασε σε κλάματα η Παυλίδου! Χαμός με τον Νίκο Πελετιέ

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Χαμός στο Power of Love με τον Νίκο και τη Νίκη

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Power Of Love στο οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο Gala. Σε αυτό οι παίκτες ψήφισαν κάποια πρόσωπα προς αποχώρηση και την ώρα που το συζητούσαν η Νίκη ξέσπασε σε κλάματα. Και δεν ξέσπασε μόνο σε δάκρυα, αλλά και κατά του Νίκου Πελετιέ, καθώς δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να παραμένει εκείνος στο παιχνίδι, ενώ με τις απόψεις που έχει δεν θα μπορεί εύκολα να βρει το ταίρι του εκεί μέσα.

Χαμός στο Power of Love με τον Νίκο και τη Νίκη

«Είναι και νεύρα μαζί. Δεν μπορώ να είναι ο Νίκος στο παιχνίδι, ρε παιδιά, και να φύγει κάποια κοπέλα ή γενικά κάποιος άλλος. Μου φαίνεται πάρα πολύ άδικο. Αυτό! Συγγνώμη… Θα μου περάσει», είπε αρχικά η Νίκη όταν ρωτήθηκε γιατί έβαλε τα κλάματα, με τον ίδιο να της απαντάει:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr)

«Αισθάνομαι αυτό που νιώθεις, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Προτιμώ να το αφήσω εδώ, γιατί δεν θέλω να αναπτύξω… Από τη Νίκη ένιωσα ότι υπάρχει μεγάλη έχθρα, από πριν που πήγα να την αγκαλιάσω μου είπε “όχι, όχι, όχι”. Και παραξενεύομαι όταν μία γυναίκα δεν θέλει την αγκαλιά μου, είναι κάτι το εξωπραγματικό. Αλλά ένιωσα αυτή την έχθρα».

«Δεν είναι έχθρα, δεν είναι ότι δεν θέλω να υπάρχει στον κόσμο. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει έρθει σε αυτό το παιχνίδι και παραμένει εδώ όταν ένα άλλο άτομο, το οποίο κάνει για το παιχνίδι, πρέπει να φύγει. Ήμουν πάρα πολύ αυθόρμητη και μου βγήκε έτσι. Συγγνώμη», συνέχισε εκείνη και ο Νίκος επισήμανε: «Σε συγχωρώ».

«Να’ σαι καλά», απάντησε με την σειρά της και όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε γιατί το πιστεύει αυτό για τον Νίκο, εξήγησε: «Θεωρώ ότι με τα πιστεύω του Νίκου είναι πολύ δύσκολο να βρει γυναίκα γενικότερα στον κόσμο. Πόσω μάλλον σε ένα παιχνίδι».

«Τα σπουργιτάκια εξακολουθούν να ενοχλούν τον τίγρη και τώρα πρέπει να απαντήσω», αποκρίθηκε εκείνος αμέσως, με την Νίκη να αναρωτιέται γελώντας, «Ποιον τίγρη, βρε μαϊμού; Ποιον τίγρη;».

«Η Νίκη από τη μέρα που είχαμε αυτή τη διαμάχη και της είπα ότι δεν μπορεί να έχει εμάς τους άντρες και καλύτερα να επιλέξει κάποιον που πραγματικά θα ήθελε να είναι στο γιοτ μαζί της… έπαιξα με τις ανασφάλειές της και αυτό μπορεί να μην ήταν σωστό… Ένιωσα από εκείνη τη μέρα από τον τρόπο που με κοιτάει… Αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ εκείνη την ώρα…», κατέληξε εκείνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments