Πολιτική

Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος» τη Δευτέρα

Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος» τη Δευτέρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ//Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος» τη Δευτέρα

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Δευτέρα) στις 20:00 θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Δευτέρα) στις 20:00 θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος», στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αλίμου.

Μ. Βορίδης: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλάζει

Τα πολλαπλά οφέλη που ανακύπτουν ήδη και θα ανακύψουν στο μέλλον από την ανάπλαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας παρέθεσε ο υπουργός Επικρατείας ανοίγοντας τις εργασίες του «Athens Riviera Summit 2024» που διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα. Οφέλη που αφορούν στην περιοχή, αλλά όχι μόνο.

«Η υπόθεση της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι μία αρκετά παλιά σκέψη, 100 χρόνια συζητάμε για αυτήν», ήταν η εισαγωγική παρατήρησή του, με την πρόσθετη διαπίστωση ότι η συγκεκριμένη περιοχή διακρίνεται για το φυσικό κάλλος της, αλλά και για την ιδιαίτερη πολιτισμική αξία της, καθώς συνδέεται με μεγάλες ιστορικές στιγμές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. «Συχνά τη συγκρίνουμε με την Κυανή Ακτή», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments