Πολιτική

Νίκη Τζαβέλα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Doer!

Νίκη Τζαβέλα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Doer!

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Η Νίκη Τζαβέλα συγχαίρει τον Άδωνι για την έναρξη των υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Τα υδροπλάνα αποτελούν πραγματικά μια πονεμένη ιστορία για το ελληνικό κράτος καθώς κυρίως λόγω της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας των κυβερνήσεων αυτό το σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τα νησιά και τον τουρισμό παρέμενε ανενεργό εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έλυσε και αυτόν το γόρδιο δεσμό που δεκάδες κυβερνήσεις δεν έλυσαν, καθώς πλέον τα πρώτα δρομολόγια και οι πτήσεις με υδροπλάνα είναι γεγονός. Ήδη οι πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα πραγματοποιούνται στις Σποράδες και συγκεκριμένα προς την Σκόπελο, την Αλόννησο αλλά και την Σκύρο από την Αθήνα. Παράλληλα τα επόμενα δρομολόγια με υδροπλάνα θα ξεκινήσουν σύντομα στο Ιόνιο ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές επενδύσεις στα νησιά του Αιγαίου.

Την πολύ θετική εξέλιξη και τη λύση ενός προβλήματος δεκαετιών σχολίασε και η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, η οποία σήμερα είναι και πρόεδρος της Intrakat. Με μια ανάρτησή της στο Χ έδωσε τα εύσημα για την έναρξη των δρομολογίων των υδροπλάνων στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ως υπουργός Ανάπτυξης ασχολήθηκε με το πρόβλημα, απλούστευσε τη διαδικασία, ήρθαν επενδύσεις επί ημερών του και σήμερα αυτές ξεκινούν τη λειτουργία τους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη Τζαβέλα σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, δημοσιεύοντας άρθρο για τα πρώτα υδροπλάνα: «Μεγάλο Βήμα! Συμβάλλει αποφασιστικά στην αναγέννηση της χώρας».

Παράλληλα απαριθμεί επιτυχίες του Άδωνι Γεωργιάδη όπως τα υδροπλάνα, η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, η άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιεροπλοια, η αναγέννηση των ναυπηγείων με σημαντικές επενδύσεις και καταλήγει: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι DOER». Αυτό σημαίνει ότι ο υπουργός Υγείας πλέον είναι άνθρωπος των έργων, ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει κάτι και το φέρνει εις πέρας. Αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα κολακευτικά όσα γράφει η Νίκη Τζαβέλα για τον Άδωνι Γεωργιάδη και προφανώς έχει δίκιο, διότι έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εμείς να του ευχηθούμε επιτυχίες και στο πολύ δύσκολο έργο του στο Υπουργείο Υγείας και το ΕΣΥ.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments