Trash

Κέιτι Πέρι: Αντιδράσεις για τον… ημίγυμνο φεμινισμό της – Τι λένε για το προκλητικό νέο της βιντεοκλίπ

Κέιτι Πέρι: Αντιδράσεις για τον… ημίγυμνο φεμινισμό της – Τι λένε για το προκλητικό νέο της βιντεοκλίπ

Πηγή Φωτογραφίας: Jack Bridgland

Το τραγούδι ονομάζεται «Woman's World» και, αν και θέλει να περάσει μηνύματα υπέρ των γυναικών, στο βίντεο συμβαίνει το αντίθετο

Αν και το κοινό της Κέιτι Πέρι περίμενε πώς και πώς το βιντεοκλίπ του νέου της single, με τίτλο «Woman’s World», δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με το αποτέλεσμα.

Τόσο ο τίτλος, όσο και οι στίχοι του τραγουδιού προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα υπέρ των γυναικών.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο με το κλιπ. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας απόρησαν με τα αποκαλυπτικά πλάνα που δείχνουν τόσο την ίδια, όσο και τις χορεύτριές της να κουνιούνται στον ρυθμό με πολύ μικροσκοπικά μαγιό.

Στα σχόλια που άφησαν κάτω από το τραγούδι οι φανς αναφέρουν πως το βιντεοκλίπ είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για «αντρικά μάτια», παρά τα φεμινιστικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει.

Άλλοι σχολιάζουν πως η Κέιτι Πέρι μοιάζει «φανταστική» στο συγκεκριμένο βίντεο, όμως δεν καταλαβαίνουν πώς προσπαθεί να βοηθήσει τις υπόλοιπες γυναίκες.

Τέλος, πολλοί ανέφεραν πως ο σκηνοθέτης πίσω από το κλιπ είναι σίγουρα άντρας ή ότι αυτού του είδους ο φεμινισμός είναι αυτό που νομίζουν οι άνδρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments