Αθλητισμός

Ντόρσεϊ: «Θέλω του χρόνου να κατακτήσουμε την Euroleague»

Ντόρσεϊ: «Θέλω του χρόνου να κατακτήσουμε την Euroleague»

Πηγή Φωτογραφίας: [353519] BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραδέχτηκε ότι του έλειψαν τα πάντα από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραδέχτηκε ότι του έλειψαν τα πάντα από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να κατακτήσει τη EuroLeague και ατομικά να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει την κούπα της Euroleague και δεν το κρύβει! Οι λόγοι της επιστροφής του στο λιμάνι, οι άνθρωποι που τον αγκάλιασαν από την αρχή, οι προσωπικές φιλοδοξίες και άλλα πολλά στη πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ποια τα συναισθήματα σου και οι πρώτες σκέψεις σου μετά την επιστροφή σου στην ομάδα;

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Η οικογένεια μου και εγώ, λατρέψαμε την ομάδα και το μέρος που ζούσαμε την περασμένη φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό και νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί ακόμη θυμάμαι το πόσο όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή όλοι. Οι φίλαθλοι, όλοι στην ομάδα, σταφ, παίκτες, προπονητές, άπαντες, δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από τους πως μου συμπεριφέρθηκαν όλοι, ήταν κάτι μοναδικό. Και για τον λόγο αυτό μπορώ να πω ότι κρατήσαμε δεσμούς και σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν καθώς υπήρχε μεταξύ μας σεβασμός και εμπιστοσύνη».

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να αποδεχτείς την πρόταση του Ολυμπιακού και να γυρίσεις στην ομάδα;

«Είπα “ναι” στην πρόταση του Ολυμπιακού καθώς είδα πως πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα να επιστρέψω σε έναν κορυφαίο οργανισμό, σε μια εξαιρετική για εμένα συνθήκη, με τον ίδιο κορμό παικτών όλα αυτά τα χρόνια και τον ίδιο προπονητή. Πολλά από τα παιδιά που ήμουν συμπαίκτης στην προηγούμενη μου θητεία, είναι τα ίδια και νιώθω πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τίτλους και πάλι και να φτάσουμε στο να κατακτήσουμε και την Ευρωλίγκα. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει τόσες φορές πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αλλά για διάφορους λόγους δεν το πέτυχε. Θέλω λοιπόν να είμαι μέρος αυτού του συνόλου και να τα καταφέρουμε του χρόνου να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».

Υπάρχει κάτι που σου έλειψε φεύγοντας, που νιώθεις χαρούμενος ότι θα ξαναβρείς;

«Όλα μου έλειψαν. Από τον καιρό (σ.σ. γέλια) μέχρι το να είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Αγαπώ τα πάντα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ήθελα λοιπόν να επιστρέψω και να τα ζήσω όλα ξανά. Απολαμβάνω το να βρίσκομαι εκεί και έχω τεράστιο κίνητρο και πολλά να αποδείξω. Θέλω η σεζόν που έρχεται, να γίνει η καλύτερη της καριέρας μου».

Κλείνοντας, θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που έδειξε τεράστιο ενθουσιασμό με την επιστροφή σου;

«Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε πίσω όλα τα τρόπαια, να κατακτήσουμε τα πάντα. Οι φίλαθλοι μας, μας έχουν δείξει τεράστια συμπαράσταση και αγάπη και υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους επιστρέψουμε τη χαρά που μας δίνουν κατακτώντας όλους τους τίτλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments