Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά η Ισπανία! Νίκησε 2-1 την Αγγλία

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά η Ισπανία! Νίκησε 2-1 την Αγγλία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro2024//Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά η Ισπανία! Νίκησε 2-1 την Αγγλία

Η Ισπανία ήταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή του Euro 2024

Η Ισπανία ήταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή του Euro 2024 και τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη αφού με γκολ του Οϊαρθάμπαλ στο 86′ νίκησε με 2-1 την Αγγλία στον τελικό του Βερολίνου και ανέβηκε για 4η φορά, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, στην κορυφή της Ευρώπης!

Ήταν ένα τουρνουά στο οποίο δεν είδαμε πλούσιο θέαμα, τα περισσότερα παιχνίδια δεν ήταν καλά, αλλά ο ενθουσιασμός που προκαλεί το κλίμα πριν από έναν τελικό έκανε τους πάντες να ελπίζουν πως το φινάλε θα ήταν διαφορετικό. Πιο όμορφο. Το γεγονός, επομένως, ότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε καταγραφεί ούτε μία φάση της προκοπής τα λέει όλα…

Η Ισπανία έφτασε να έχει και 70% κατοχή μπάλας κάποια στιγμή αλλά ήταν ανούσια αφού δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να απειλήσει την Αγγλία, η οποία πρόσεχε περισσότερο την άμυνά της. Και όταν θα μπορούσε, σε κάποιες περιπτώσεις, να βγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση, δεν το έκανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Έτσι, η ώρα περνούσε χωρίς κάποια μεγάλη φάση ή έστω φάση γενικά, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές και να μη δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν, τουλάχιστον όχι από νωρίς. Έτσι, το 0-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν απολύτως φυσιολογικό με όσα είχαμε δει ως εκείνο το σημείο.

Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν (83′ Νάτσο), Λαπόρτ, Καρβαχάλ, Ρόντρι (46′ Θουμπιμέντι), Φαμπιάν Ρουίθ, Όλμο, Γουίλιαμς, Γιαμάλ (89′ Μερίνο), Μοράτα (67′ Οϊαρθάμπαλ).

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Σάκα, Μέινου (70′ Πάλμερ), Ράις, Σο, Φόντεν (89′ Τόνεϊ), Κέιν (61′ Γουότκινς), Μπέλιγχαμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments