Διεθνή

Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ – Τον Τζέι Ντι Βανς επέλεξε ως αντιπρόεδρο

Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ – Τον Τζέι Ντι Βανς επέλεξε ως αντιπρόεδρο

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ – Τον Τζέι Ντι Βανς επέλεξε ως αντιπρόεδρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα ο «εκλεκτός» των Ρεπουμπλικανών για τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα ο «εκλεκτός» των Ρεπουμπλικανών για τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων, που ξεκινά σήμερα στο Μιλγουόκι, στην πολιτεία Ουισκόνσιν και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, ο μεγιστάνας πήρε το χρίσμα ενώ ανακοίνωσε από το Truth Social ότι αντιπρόεδρος ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, θα είναι ο Τζέι Ντι Βανς, γερουσιαστής του Οχάιο.

Σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο Βανς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων.

«Μετά από μακρά συζήτηση και σκέψη, και λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες πολλών άλλων, αποφάσισα ότι το πρόσωπο που ταιριάζει καλύτερα στη θέση του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο Γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς της Πολιτείας του Οχάιο. Ο Τζέι Ντι υπηρέτησε τη χώρα μας στο Σώμα Πεζοναυτών, αποφοίτησε από το State University του Οχάιο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Yale, όπου ήταν εκδότης του The Yale Law Journal και Πρόεδρος του Yale Law Veterans Association» γράφει ο Τραμπ στο Trush Social.

[…] Ως Αντιπρόεδρος, ο Τζέι Ντι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το Σύνταγμά μας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει να ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Συγχαρητήρια στον γερουσιαστή, τη σύζυγό του, Ούσα, η οποία επίσης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Yale, και τα τρία όμορφα παιδιά τους» προσθέτει.

Νωρίτερα, ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο και ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Μπέργκαμ ενημερώθηκαν ότι δεν είναι η επιλογή του Τραμπ, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τη συζήτησή τους, οι οποίοι όπως και άλλοι μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας στο AP πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments