Διεθνή

Τραμπ: Ζω από θαύμα

Τραμπ: Ζω από θαύμα

Πηγή Φωτογραφίας: ABC News

"Η κίνηση που μου έσωσε τη ζωή".

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη αφού επέζησε ως εκ θαύματος από την απόπειρα δολοφονίας.

Ο Τραμπ αποκάλυψε πώς στρέφοντας το κεφάλι του μακριά από το πλήθος για να κοιτάξει μια οθόνη προβολών μπορεί να του έσωσε τη ζωή στη συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια και πώς ήθελε να συνεχίσει να μιλάει αφού ο ένοπλος Τόμας Μάθιου Κρουκς τον χτύπησε στο δεξί αυτί.

«Σπάνια κοιτάζω μακριά από το πλήθος. Αν δεν το είχα κάνει εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, δεν θα μιλούσαμε σήμερα, έτσι δεν είναι;».

Η κίνηση που έσωσε τη ζωή του Τραμπ

Ο Τραμπ σημείωσε ότι είχε γυρίσει ελαφρώς προς τα δεξιά για να μπορέσει να διαβάσει ένα διάγραμμα για τους παράνομους μετανάστες.

«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να γυρίσω, αλλά να γυρίσω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στο σωστό βαθμό», πρόσθεσε, λέγοντας ότι επέζησε «από τύχη ή από τον Θεό».

«Πραγματικά δεν έπρεπε να είμαι εδώ» ‘Αν έστριβα μόνο κατά το ήμισυ, θα με χτυπούσε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου. Αλλιώς θα περνούσε κατευθείαν μέσα από το κρανίο μου. Και επειδή η οθόνη ήταν ψηλά, κοιτάζω προς τα πάνω. Οι πιθανότητες να κάνω μια τέλεια στροφή είναι μάλλον ένα δέκατο του 1%, οπότε δεν έπρεπε να είμαι εδώ».

«Δεν έπρεπε να είμαι εδώ, έπρεπε να είμαι νεκρός». δήλωσε ο Τραμπ στη New York Post. «Υποτίθεται ότι είμαι νεκρός».

«Απείχε χιλιοστά μακριά. Το ότι θα γύριζα ακριβώς σε εκείνο το δευτερόλεπτο, όπου αυτός [ο ένοπλος] θα έριχνε, είναι εκπληκτικό. Εκπληκτικό. Πραγματικά δεν έπρεπε να είμαι εδώ».

Ο Τραμπ γύρισε το κεφάλι του την κατάλληλη στιγμή και κατέληξε με ένα ματωμένο αυτί. Τον έβγαλαν από τη σκηνή οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά όχι πριν χαιρετήσει τους υποστηρικτές του με σφιγμένη γροθιά.

Ο πρώην πρόεδρος απευθύνθηκε στην εμβληματική πλέον στιγμή όπου σήκωσε τη γροθιά του και είπε “fight” στο εμβρόντητο κοινό.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι η πιο εμβληματική φωτογραφία που έχουν δει ποτέ», είπε ο Τραμπ. «Έχουν δίκιο και… δεν πέθανα. Συνήθως πρέπει να πεθάνεις για να έχεις μια iconic φωτογραφία»

Είπε ότι ήθελε να γνωρίζουν οι οπαδοί του ότι είναι καλά «’και ότι η Αμερική συνεχίζει, προχωράμε μπροστά, ότι είμαστε δυνατοί».

«H ενέργεια που έβγαινε από τους ανθρώπους εκεί, εκείνη τη στιγμή… απλά στέκονταν εκεί- είναι δύσκολο να περιγράψω πώς ένιωσα, αλλά ήξερα ότι ο κόσμος κοιτούσε. Ήξερα ότι η ιστορία θα το κρίνει αυτό και ήξερα ότι έπρεπε να τους ενημερώσω ότι είμαστε εντάξει», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments