Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Ανακοινώνει υποψηφιότητα και ανακατεύει την τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ

Διαμαντοπούλου: Ανακοινώνει υποψηφιότητα και ανακατεύει την τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [368773] 9ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 4η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου αναμένεται να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μέσω βίντεο.

Αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου ανακοινώνει την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής η Άννα Διαμαντοπούλου, ανακατεύοντας την τράπουλα των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Η πρώην υπουργός αναμένεται να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μέσω βίντεο που θα δοθεί το μεσημέρι στη δημοσιότητα.

Η πρώην υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μέσω ενός βίντεο που θα δημοσιευτεί το μεσημέρι.

Πρόσφατα, είχε δηλώσει ότι υποστηρίζει τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και είχε αναφερθεί στην πιθανή υποψηφιότητά της, δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να συμμετάσχει στον οργανωτικό χώρο των εκλογών του κόμματος.

Παρά την απουσία της για αρκετό διάστημα από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η πρώην υπουργός είναι γνωστή προσωπικότητα στην κοινωνία και έχει την εκτίμηση τόσο των στελεχών και του μηχανισμού του κόμματος, όσο και των ψηφοφόρων. Επιπλέον, πολιτικοί φίλοι της έχουν συγκεντρώσει υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς της, πιστεύοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωθυπουργία σε περίπτωση εκλογής της στην προεδρία του Κινήματος.

Αποτελεί, όπως και ο Χάρης Δούκας, εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητα -με όσα αρνητικά επισύρει αυτή η συνθήκη-, έχοντας όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του δημάρχου Αθηναίων, καθώς η ίδια κινείτο «πιο δεξιά» στον πολιτικό χάρτη της Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που αποτελεί στοίχημα για τους ψηφοφόρους που θα καταφέρει να προσελκύσει στην κάλπη. Ενδεχόμενα και η ίδια ποντάρει στους ψηφοφόρους που δεν ταυτίζονται αυτή τη στιγμή με κανέναν από τους υποψηφίους.

Η υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου θα είναι η όγδοη στην αντιπαράθεση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλη Κατρίνη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννη Κανελλάκη.

Ταυτόχρονα, οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρίσκονται σε διαδικασία συλλογής υπογραφών και περιοδείες. Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε μια ομιλία στη Σύρο, όπου εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα μέλη που στήριξαν την παράταξη σε δύσκολες στιγμές και εργάστηκαν σκληρά για την επιβίωσή της.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε στην Ήπειρο χθες, όπου επεσήμανε ότι μια κυβέρνηση με κεντρώο προσωπείο κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς, αλλά προδόθηκε από το πολιτικό της DNA και την εξυπηρέτηση των λίγων. Οι πολίτες αναζητούν διέξοδο και εμείς αποτελούμε την εναλλακτική λύση. Σήμερα το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Ακόμη, ο Παύλος Γερουλάνος, σε πρόσφατο άρθρο του, περιέγραψε τις αρχές με τις οποίες θα προσεγγίσει τις εσωκομματικές εκλογές και τους λόγους που τον κάνουν να το κάνει, υπογραμμίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο δρούμε στο ΠΑΣΟΚ σήμερα αποτελεί την καλύτερη ένδειξη για το τι θα κάνουμε αν ο λαός μας εμπιστευτεί ξανά το τιμόνι της χώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments